Tuorein sisältö

PMMP kutsuu sirkukseen

17.09.2008 klo 12.34 | Luettu: 2128 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sony BMG, Sirkus Finlandia ja YLE järjestävät PMMP:n ja Egotripin konsertit Sirkus Finlandia -teltassa Helsingissä lokakuussa.

Egotrippi heittää ainutlaatuisen juhlakeikan Helsingin Kaisaniemessä sijaitsevassa Sirkusteltassa maanantaina 13.10. Konsertissa juhlistetaan yhtyeen 15-vuotista taivalta ja uutta Maailmanloppua odotellessa -albumia. Yhtye esittää koko uuden levynsä lisäksi vanhempia klassikkobiisejään. YleX TV välittää konsertin suorana kello 19.30 alkaen, ja YLE Teema sekä YleX esittävät taltioinnit tapahtumasta myöhemmin syksyllä.

PMMP:n keikka Sirkus Finlandia -teltassa maanantaina 20.10. juhlistaa puolestaan 22.10. julkaistavia Kuulkaas... live -DVD:tä sekä Liken kustantamaa PMMP -kirjaa. Neljän tunnin mittainen, massiivinen DVD sisältää livekeikkoja, videoita ja dokkareita PMMP:n uran varrelta. Teltan ainutlaatuista sirkustunnelmaa luovat posetiivarin ja hattaramyyjien lisäksi myös YLE TV2:n Sirkus-ohjelman esiintyjät.

Konsertit alkavat kello 19.30, tapahtuma on ikärajaton ja alueella ei ole alkoholianniskelua. Tapahtumat toteutetaan sirkuksen ympäristöä ja toimintatapoja kunnioittaen ja alueelta löytyvät myös sirkuksen oheispalvelut, kuten hattaran ja popcornin myynti.

Lipunmyynti alkaa Tiketissä perjantaina 19.9.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rytmihäiriö juhlii s... Nicole Kidman on sei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova