Tuorein sisältö

Kun Nicolas Cage näyttelee itseään: The Unbearable Weight of Massive Talent -traileri

14.12.2021 klo 21.30 | Luettu: 1897 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Nicolas Cage on tehnyt pelkästään tänä vuonna kolme omituiselta kuulostavaa elokuvaa, joita kaikkia useimmat kriitikot suosittelevat. Vakava possujännäri Pig on jopa nostettu vuoden parhaiden töiden joukkoon. Mies on muutakin kuin elävä meemi, mutta juuri meemi-Cagen ystäviä palvelee tuleva komedia The Unbearable Weight of Massive Talent, jossa Cage näyttelee itseään.

Leffa kirjoitettiin ennen kuin sitä tarjottiin Cagelle, eikä Cage ollut automaattisesti kiinnostunut, mutta tiimi onnistui myymään hänelle tarkoituksella epärealistisen vision. Fiktiivinen Cage on rahapulassa, joten hän suostuu osallistumaan Pedro Pascalin näyttelemän faninsa syntymäpäiväjuhlille. Fani on huumepomo, joten CIA värvää Cagen vakoojaksi.

Cage siis näyttelee Cagea, joka yrittää näytellä ihan normaalia Cagea hengenvaarallisessa tilanteessa. Tai jotakin. Ensi-ilta on huhtikuussa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Wheel of Time 1-... Putouksen uusi ohjaa... >

Keskustelut (3 viestiä)

Cagefan

06.01.2022 klo 14.48

No ainakin elokuvan nimi on massiivinen. Ja Cage tietenkin. Ja eikö Cage ole näytellyt itseään jo kauan, aina? Vai onko? Haastatteluissaanhan tämä mestarinäyttelijä pitää itseään meditaationäyttelijänä, tai ainakin "siviilissä". Rauhallisena mietiskelijänä. Mutta elokuva, jossa Cage näyttelee `itseään`, se sulkee, tai avaa uudelleen Cagen huikean(,) monimuotoisen uran.
lainaa
Cagefan

06.01.2022 klo 14.58

Kolossaalinen kuvaus massiivisesta mielestä, miehestä.
lainaa
Metallurgi

24.03.2022 klo 20.53

METAMETAKKAA!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova