Tuorein sisältö

Legendojen viimeinen tempaus ennen kuin he ovat mytologiaa: uusi Jackass Forever -traileri

10.01.2022 klo 22.40 | Luettu: 1486 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Neljättä Jackass-leffaa on kuvailtu ryhmän "viimeiseksi ristiretkeksi", ja ainakin viisikymppinen Johnny Knoxville jättää sairaalareissuihin johtavat sekoilut tähän. Knoxville ei tahdo lentää vahingossa Taivaaseen - yrittäessään simppelisti lentää taivaalle enkelipuvussa tykin avustuksella. Sedät miettivät homman mielekkyyttä jo edellisen osan aikana, ja siitä on yli 10 vuotta, joten vitsi paranee kuin viini, kunhan et ole ottava osapuoli.

Mukana on useita nuorempia kykyjä, jotka joutuvat todistamaan olevansa esikuviensa tasolla, joten teoriassa Knoxville voi nauraa vahingoniloisesti vielä sittenkin, kun hän näyttää "Pahalta papalta" ilman meikkejä. Vaikka Jackass tähän päättyisi, tiedossa on vielä 4.5-spesiaali, joka tuttuun tapaan koostuu poistetuista kohtauksista.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallicalta vuoden ... Aubrey Plaza on vier... >

Keskustelut (1 viestiä)

Cubisti

11.01.2022 klo 23.21 2 tykkää tästä

Siis joku ihme taika näissä veijareissa edelleen on. Tämä on kuin vanhan ystävän näkeminen pitkästä aikaa. Jo pelkkä tunnusmusiikin ensimmäiset neljä tahtia vie takaisin 2000-luvun alkuun ja vaikka idiootteja edelleen ovat, niin ovatpahan pohjimmiltaan hyväntahtoisia sellaisia.

Kyllä voi tulla ihmiselle hyvä mieli pienestä asiasta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova