Tuorein sisältö

Robert Plant ampuu alas Zeppelinin

29.09.2008 klo 13.43 | Luettu: 5269 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Led Zeppelinin nokkamies Robert Plant alkaa olla kyllästynyt jatkuviin mediahuhuihin, jotka vievät Led Zeppeliniä massiivisille maailmankiertueille. Viikonloppuna The Sun kertoi "varmana" tietona Plantin suostuneen entisten bändikaveriensa toiveisiin tulevasta kiertueesta (v2.fi-uutinen). Plantin oma tiedote tyrmää väitteet suoralta kädeltä.

Plantin mielestä jatkuvat huhut Zeppelinin tulevan kiertueen ympärillä alkavat olla turhauttavia ja suorastaan naurettavia. Plant toteaa, ettei hänellä ole aikomusta levyttää tai kiertää Led Zeppelinin kanssa.

Plant toteaa, ettei hänellä ole aikomusta tehdä kiertuetta ainakaan pariin vuoteen saatuaan ensin päätökseen USA:n kierroksen Alison Kraussin kanssa.

Plantin ja Kraussin kimppalevy Raising Sand on yltänyt melkoiseen menestykseen.

- On turhauttavaa, että Zeppelin-spekulointi jatkuu edelleen, vaikka asiaan liittyvät muusikot haluavat jatkaa omien projektiensa parissa. Toivotan Jimmy Pagelle, John Paul Jonesille ja Jason Bonhamille onnea tulevissa projekteissaan.

Piste.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kenneth Branagh vaih... Uusi traileri väärin... >

Keskustelut (5 viestiä)

Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

29.09.2008 klo 14.19

Entä jos sittenkin...
lainaa
bvirtanen

Moderaattori

Rekisteröitynyt 29.09.2007

29.09.2008 klo 14.23

Nyt saa riittää Brittein saarten "varmat tietolähteet", medialla on polte Zeppelinin paluuseen huomattavasti kovempi kuin itse asianosaisilla. Mutta, odotellaan jos sittenkin...
lainaa
Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

29.09.2008 klo 16.29

Olen kyllä sitä mieltä että olis ihan ok että edes Led Zeppelin jäisi legendaksi, eikä sillä enää yritettäisi rahastaa, kuten niin monella muulla vanhalla bändillä on nykyään tapana.
lainaa
HalfNelson

29.09.2008 klo 17.43

Plant tavallaan "kostaa" Pagelle ja Jonesille sen, että hän oli vasta toinen (tai kolmas, jos ensimmäiseksi hyväksytään se tuntematon, joka oli suunnitelmissa Keith Moonin, John Entwistlen, JP Jonesin ja Jimmy Pagen suunnitellessa yhteistä bändiä kauan ennen Led Zeppeliniä) laulusolisti, jota bändiin alunperin harkittiin. Erinäisetkin bändistä kertovat teokset sanovat tuon faktan hiukan hiertäneen miestä melkein koko sen ajan, kun oli bändissä. Ehkäpä kuitenkin suurin syy Plantin haluttomuuteen on se tunnetuin: John Bonhamia ei enää ole. Plant ja Bonhamhan olivat hyviä ystäviä jo kauan ennen Led Zeppeliniä, soittivatkin samassa bändissä teinivuosinaan.
lainaa
Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

01.10.2008 klo 08.49

Minulle riittäisi se yksi kiertue. Legendan maine säilyisi. Tahtoisin vain nähdä ne livenä.

lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova