Tuorein sisältö

Heavykeuhko Paavo Laapotti kommentoi Voice Of Finland -menestystään: 'En sitä hetkeäkään katunut'

02.05.2022 klo 22.09 | Luettu: 1875 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Voice Of Finlandissa upeita versioita heavy-klassikoista esittänyt Paavo Laapotti ei saavuttanut Voice Of Finlandin voittoa, vaikka hevillä ei usein hävitä!

Paavo on kommentoinut Voice Of Finland -matkaansa somessa:

"The Voice Of Finlandin 11. kausi tuli tänä viikonloppuna päätökseensä ja sijoituin kisassa toiseksi! En olis ikinä osannut kuvitella, että mun matkani jatkuisi aivan finaaleihin asti".

Paavo aloitti kisan Toni ja Sipen tiimissä, mutta suurempi palkinto eli koko kisan toinen sija tuli Juha Tapion tiimissä. Ja Juha ansaitsee Paavolta suuret respektit:

"Ja tottakai suurimmat kiitokseni menevät minun mahtavalle tähtivalmentajalleni @juhatapioofficial! Moni on hämmästellyt minun liittymistäni sinun tiimiisi, mutta rehellisesti mä en ole sitä hetkeäkään katunut. Juha, minusta sinä olet aivan käsittämättömän lahjakas, välittävä, ammattitaitoinen, rento ja hyvä tyyppi. Mä en yhtään ihmettele miksi Suomen kansa rakastaa sua! Sä muutit mun käsitykseni sinusta aivan totaalisesti ja kunnioitan sua ihan älyttömästi! Mä todella toivon sulle kaikkea hyvää ja pysytään yhteyksissä".



Semifinaalissa Paavo tykitti Dion The Last in line -hitin, jumaleisson sentään:




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Fast & Furious 10:n ... Euroviisujen ensimmä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova