Tuorein sisältö

Svart Records julkaisee vinyyliversion kehutusta shoegaze-kokonaisuudesta

16.06.2022 klo 13.52 | Luettu: 1197 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Svart Records julkaisee vinyyliversion kehutusta Ruissalo Ampingin "Tähtien suojatit Maan povella" -kokonaisuudesta.

Ruissalo Amping on kaunista shoegazea Turusta. Biisit ovat heliseviin ja/tai jyliseviin kitaravalleihin upotettuja ihania, herkän mahtipontisia pop-kappaleita.

Ruissalo Ampingin taustalla on turkulaisista yhtyeistä tuttu Samuli Virtanen, jonka taustalle on koottu paikallisista muusikoista koostuva viisihenkinen yhtye. Virtasen mukaan Ruissalo Amping seikkailee musiikillisesti ja maantieteellisesti jossain Pariisin Kevään ja Joensuu 1685:n välimaastossa, asemoituen samalla luontevaksi osaksi turkulaisen vaihtoehtopopin (Wojciech, Magenta Skycode, Tyynyt...) jatkumoa.

"Karhuvaltio Records" julkaisi Tähtien suojatit Maan povella digitaalisesti 19.11.2021 ja albumi keräsi mediassa vuolaasti kehuja. Digijulkaisun yhteydessä levyssä tehtiin myös 100 kappaleen c-kasettipainos. Syyskuussa Svart Records julkaisee ylistetyn albumin rajoitettuna 500 kappaleen mustana vinyylipainoksena.

Ruissalo Amping on mahdollista bongata tulevana kesänä keikoilta, kun livekokoonpano esiintyy Ruisrockissa, Ilmiö-festivaalilla sekä Janakkalan Kotofesteilla.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sideways käynnistyy ... Hervanta Open Air vi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova