Tuorein sisältö

Marvel kehittelee Ihmemies-sarjaa (ei MacGyveria)

17.06.2022 klo 15.30 | Luettu: 1676 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ihmemies (Wonder Man) debytoi Marvelin Avengers-sarjakuvissa jo 60-luvulla. Hänet esiteltiin kaunaisena roistona, joka soluttautui sankarien tiimiin annettuaan muuttaa itsensä kuolemattomaksi superolennoksi "ionienergialla". Pääasiassa hän on toiminut sankarina, joista hän on voimakkaimpia, jos niin kirjoitetaan: mielikuvitus on rajana, kun "ionivoimia" tulkitaan.

Marvel kehittelee Ihmemiehelle omaa tv-sarjaa. Töihin on laitettu Destin Daniel Cretton ja Andrew Guest. Cretton on Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings -elokuvan ohjaaja. Guest on kirjoittanut mm. sarjoja Paluu pulpettiin ja Brooklyn 99, minkä lisäksi hän oli yksi Hawkeye-sarjan tuottajista.

Guest johtaa kirjoittajien tiimiä. Cretton tuottaa ja harkitsee jakson tai useamman ohjaamista. Kehittely on varhaisessa vaiheessa, mutta kuvaukset saattavat alkaa jo ensi vuonna.

Sarjakuvissa Vision-androidin mieli pohjautuu Ihmemiehen aivokäyrään, joten he pitävät toisiaan veljinä. Tv-sarjan on myöhäistä kommentoida sitä. Ihmemiehen siviilielämään kuuluvat näyttelijän ja stunttimiehen hommat ja hän on varakas ja kuuluisa, joten pelkkää tehostepörinää tv-sarja ei varmastikaan ole.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< KISS, legendan ura f... Korkeimman ikärajan ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Nimpnin

17.06.2022 klo 19.56 1 tykkää tästä

Moon Knightia kun katseli niin eipä sillä lähdemateriaalilla taida hirveästi väliä olla enää.
lainaa
guzofjwlgnwkfm

19.06.2022 klo 10.40

wonder man onkin nainen
lainaa
Vierailija

21.06.2022 klo 08.16

Kaavan mukaan Wonder Man on sivuhenkilö omassa sarjassaan ja joku nainen näyttää miten hommat hoidetaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova