Tuorein sisältö

Anne Hathaway ja Helena Bonham Carter ihme kuningattariksi

07.10.2008 klo 22.47 | Luettu: 2698 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tim Burton on kiinnittänyt Anne Hathawayn ja tietenkin myös elämänkumppaninsa Helena Bonham Carterin fantasiaelokuvaansa Liisa Ihmemaassa.

Aiemmin julkistettuja nimiä ovat Mia Wasikowska (Liisa) ja Burtonin luottomies Johnny Depp (Hullu hatuntekijä). Uusi versio Lewis Carrollin klassisesta sadusta yhdistelee perinteistä elokuvaa ja liikkeiden kaappausta hyväksikäyttävää animaatiota.

Bonham Carter näyttelee tarinan konnaa Herttakuningatarta, joka tunnetaan huudostaan "pää poikki!". Hathaway on Herttakuningattaren jalomielinen sisar Valkoinen kuningatar, joka tarvitsee Liisan apua hirviön surmaamisessa. Elokuva ei tule noudattamaan orjallisesti alkuperäistä tarinaa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kotiteollisuuden stu... Bruce Campbell ja to... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

07.10.2008 klo 22.54

Tim Burton kun on asialla niin hyvää luulisi tulevan. Onhan jo aikakin (taas) Liisa Ihmemaassa elokuvalle. Kovasti odottelin "Living in neon Dreams" elokuvan tuloa Marilyn Mansonin kera, mutta se kaatui ilmeisesti tuotantohelvetissä.

Harmittaa tapa (ilmeisesti lähes koko elokuva) millä tämä uusi Alice in Wonderland toteutetaan. Motion Capturen sijasta toivoisin perinteikkäämpää lähestymistä asiaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova