Tuorein sisältö

Joensuun Ilosaarirock aktivoituu - ota nämä huomioon, kun saavut juhla-alueelle

11.07.2022 klo 20.22 | Luettu: 881 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Joensuun Ilosaarirock aktivoituu.

Ohessa infoa juhlapaikalle saapuvalle festarikansalle - ota nämä huomioon, kun saavut alueelle:

Kun saavut kaupunkiin junalla, Joensuun rautatieasema sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä festarialueesta. Rautatieasemalta pääsee festarialueelle ilmaisilla Rokkibusseilla, jotka lähtevät aina junien saapuessa asemalle. Asemalta on myös lyhyt matka kävellä festarialueelle.

Ilmaisten Rokkibussien lisäksi festarialueelle pääsee myös Joensuun paikallisbusseilla. Paikallis- ja lähiliikenteen pysäkki sijaitsee Länsikadun varrella Louhelan kentän ja Keskusurheilukentän kohdilla. Lisätietoa: jojo.joensuu.fi.

Festarille polkevia tai lautailevia juhlijoita palvelee festivaalialueen läheisyydessä sijaitseva pyöräparkki. Pyöräparkkiin voit jättää pyörän lisäksi myös oman sähköpotkulautasi. Pyöräparkki maksaa 3 € / kerta. HUOM, vuokrattaville, yhteiskäyttöisille sähköpotkulaudoille on oma erillinen parkkinsa lähellä pyöräparkkia.

Ilosaarirockin aikaan auton voi pysäköidä Ilosaari Campingin edustalla sijaitsevaan valvottuun parkkitaloon (40 € / viikonloppu) tai raviradan festaripäiväparkkiin (20 € / päivä). Parkkiliput ennakkoon: www.ilosaarirock.fi/2022/liput.

Kaikki saapumisinfo sekä tietoa mm. festivaalin lähialueen muuttuneista liikennejärjestelyistä löytyy festivaalin omasta mobiilisovelluksesta (ladattavissa App Storesta ja Google Play Storesta).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ilosaarirock juhlita... Sinua on varoitettu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova