Tuorein sisältö

Miksi tällainenkin kohu tarvittiin - Anna Puu ottaa somessa kantaa pääministeri Sanna Marinin biletyskohuun

21.08.2022 klo 20.15 | Luettu: 1524 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pääministeri Sanna Marinin bilettäminen ja bileiden aikana mahdollisesti nautitut tarjoilut ovat aiheuttaneet kommenttien vyöryn mediassa, tavallisten kansalaisten keskuudessa sekä julkisuuden henkilöiden somekanavilla.

Myös Anna Puu on julkaissut asiaan liittyvän postauksen. Tolkun postauksen!

"Mitä enemmän luin erilaisia kommentteja liittyen maamme pääministerin vapaa-ajanviettoon, sitä paremmin ymmärsin miksi tällainenkin kohu tarvittiin".

Anna Puulla on asiaa keittiöpsykologeille:

"Himmeä lista siitä mitä yhden ihmisen pitäisi olla ja mitä ei missään nimessä saisi olla. Että kaikkia meitä ja kaikkia meidän arvojamme pitäisi yhden ihmisen edustaa. Eikä vain ammatissaan, vaan myös vapaa-ajallaan. Parin videon perusteella tehdään syväluotaavia analyysejä äitiydestä, naiseudesta, puolisona olemisesta, työkyvystä, mielentilasta ja kaikenlainen keittiöpsykologia lähtee aivan laukalle. Se on toki meille ihmisille ominaista, mutta yleensä kertoo omasta luonteestamme enemmän kuin analysoitavasta kohteesta. (Erityisesti se, kun sanotaan, että saisi hävetä. Mulle se vain kertoo siitä, että niin sanova ihminen on itse kasvatettu häpeällä ja se on kyllä ikävää se.)

No mikä on mun analyysi? Ettei yksityistilien yksityisvideoita saa julkaista mediassa. Yksityinen = ei kuulu muille, ellei sitä erikseen asianomainen halua jakaa (ja varsinkin kun videoilla ei tapahdu mitään laitonta)
".




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Alice Cooperin bändi... Nightwish tiedottaa ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mupetti

21.08.2022 klo 20.27 12 tykkää tästä

Sanakirjaan tarvitaan uusi sana.

Vetää sannamarinit = bilettää töissä varallaolo tai päivystysaikana räkäkännissä.
lainaa
Bub

21.08.2022 klo 22.23 9 tykkää tästä

Jaa. Kyllä mun mielestä pääministerin touhut kuitenkin vähän kuuluu kansalle. Jotka muuta väittävät niin voivat miettiä esimerkiksi kuinka paljon kiinnittivät huomiota Trumpin touhuihin jotka eivät ukon maan johtamiseen suoraan liittynyt. Vai oliko ne sellaisia parempia kohuja?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova