Tuorein sisältö

Yksi vuoden odotetuista albumeista - 25-vuotias brittiartisti matkalla megaluokan tähdeksi

02.09.2022 klo 21.02 | Luettu: 781 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Toukokuussa fanihysteriaa Helsingin Kulttuuritalon keikkansa yhteydessä herättänyt brittiartisti Yungblud julkaisi tänään perjantaina 2. syyskuuta omaa nimeä kantavan albumin.

Poppipunkkaria ovat ylistäneet mm. Mick Jagger, Ozzy Ozbourne ja Dave Grohl - Yungbludia (Dominic Harrison) on tituleerattu Z-sukupolven rock n’ roll poster childiksi.

Aiemmin tällä viikolla Yungblud-albumilta julkaistiin single Tissues, joka on ponnahduslauta uudelle aikakaudelle. Kolmeminuuttinen Tissues-single ja juuri ensinäyttönsä saaneella musiikkivideolla kuullaan sample The Curen Close To Me -klassikosta, johon Robert Smith on antanut oman hyväksyntänsä.

Elokuun alussa julkaistu The Emperor toimii Yhdysvalloissa yliopistojen jalkapallokauden virallisena tunnusbiisinä.

Kantaaottavista ja tarttuvista kappaleistaan tunnettu 25-vuotias artisti käsittelee sanoituksissaan usein sukupolvensa osittain vaiettujakin ongelmia. Hän tuo tarinankerronnallaan herkkyyttä ja lähestyttävyyttä nuoria yhdistäen ja rohkaisten. Suuren yleisön suosioon artisti nousi vuonna 2018 julkaistujen nimikko-EP:n sekä "21st Century Liability" -esikoisalbumin myötä. Yungbludin kakkosalbumi "weird!" julkaistiin joulukuussa 2020, ja se debytoi kotimaassaan albumilistan kärkisijalla.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tieteisjännäri Ash v... Tampere saa kunnian ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova