Tuorein sisältö

Yö-yhtye aktivoituu 40V-juhlien merkeissä - lavalla runsaasti vierailijoita

26.10.2022 klo 10.55 | Luettu: 1556 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

-yhtye juhlistaa yli 40-vuotista uraansa Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 24.3.2023.

Yö-yhtye perustettiin vuonna 1981 ja 40-vuotisjuhlakonsertti oli tarkoitus järjestää vuonna 2021. Yhtyeen laulajan Olli Lindholmin poismenon sekä poikkeusvuosien myötä konsertin tuotanto siirtyi. Juhlistaminen toteutuu viimein.

Lavalle nousevat yhtyeen viimeinen kokoonpano Mikko Kangasjärvi, Ari Toikka, Jari Latomaa, Timo Mynttinen ja Jussi Turpeinen sekä yhtyeessä uran varrella vaikuttaneita muusikoita. Lauluja tulkitsevat konsertin pääsolisti Suvi Teräsniska sekä vierailevat solistit Pauli Hanhiniemi, JP Leppäluoto, Jay Lewis ja Herra Ylppö.

Visuaalisesti näyttävässä show’ssa Nokia Arenalla on ainutlaatuinen hetki kuulla monipuolisesti Yö-hittejä yli 40-vuotisen historian varrelta vaihtuvien laulajien tulkitsemana.

Lipunmyynti 40 vuotta Yötä -juhlakonserttiin alkaa Lippupisteessä maanantaina 31.10. klo 9.00. Samalla tulevat myyntiin Varietee-, Valo- ja Valtakunta-VIP -paketit.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Holvi aukeaa: ensimm... 'Ei kannata itkeä jo... >

Keskustelut (1 viestiä)

juha82

15.01.2023 klo 14.03

mul on melekein kaikki yön studiolevyt ja melkein kaikki kokoelmatkin löytyy. olli lauloi tekstiä tunteenpalolla jollaista samanlaista tunteen paloa ei löydy moniltakaan. Kirka tulee myös mieleen laulajana joka lauloi tekstiä hienosti. teknisesti ei maailman taitavin ja puhtain laulaja ollut olli lindholm. Hänen poismeno tuli shokkina.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova