Tuorein sisältö

Jenni Vartiainen kommentoi Mestarit-kiertuetta ja tekee paljastuksen - 'kortisonin voimalla menin'

15.11.2022 klo 22.01 | Luettu: 1158 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mestarit eli Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Paula Vesala ja Ellinoora - kiertue on ohi.

Jenni kommentoi kokemaansa somessa. "Oli pitkä reissu". Ja kuten televisioidulta Mestarit-keikalta saattoi huomata, Jennillä oli sairastumisesta johtuvia lieviä ääniongelmia. Kortisonin voimalla mentiin viimeiset keikat.

"Oli pitkä reissu. En ihan tarkkaan tiennyt millaiseksi koko projekti muodostuu yli kaks vuotta sitten kun aloitettiin. Tästä tulikin paljon merkityksellisempi monella tapaa. Monet kysyi, kilpaillaanko ja miten meillä oikeasti sujuu keskenämme? No jestas, aivan helwetin ihanasti! Se ikiaikainen kuvitelma jostain harhasista kilpailuasetelmista nyt toivottavasti todistetusti väistyi ja näitte ihan omin silmin että ajatella, naisetkin voi tuoda voimansa yhteen ja levittää yhdessä tekemisen ilosanomaa ilman monimutkaisuuksia! Olen aina ihaillut Kaijaa, Paulaa ja Ellinooraa, mutta arvostukseni heitä kohtaan nousi aivan uudelle tasolle. Meidän koko ryhmä: bändi, ääni- ja visutiimi, koreografi ja kaikki on ollut pelkkää parhautta. Kaikki teki uskomattoman hienoa työtä, kiitos siitä.

Mut mikään ei ois mitään ilman teitä, rakas yleisö. Saatiin niin paljon, korvat soi vieläkin. Kiitos jaetuista hetkistä
En olis voinut toivoa ihanampaa paluuta keikoille. JA tässä kohtaa voin paljastaa, että viime viikko oli haastava, mun äänihän oli kadoksissa ja kortisonin voimalla menin - sitä se siis oli, kun osa teistä on kysynyt nuhan perään. Oli sen kaiken vaivan arvoista. Tää reissu ei unohdu, kiitos"
.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Channing Tatum strip... Eminem ja Tony Scott... >

Keskustelut (2 viestiä)

juha82

15.01.2023 klo 14.16

mulle kaija koo merkitsee vain ainoastaan 1980 lukua ja jenni vartiaisesta tulee mieleen lähinnä biisit ihmisten edessä(kansainvälisen melodian omaava kertosäe ja jos se olisi tehty englanniksi se biisi ja sitä ois yritetty markkinoida älykkäästi niin siitä ois voinu tulla euroopassa pikkuhitti ainakin), suru on kunniavieras(biisissä on kalevalahenkisyyttä), duran duran ...ellinooran tuotantoon pitäs tehä laajempi sukellus hahmottaaksen rehellisemmin ja paremmin hänen taidot, mutta mitä oon kuullu muutamia/&joitaki hänen biisejä, niin ei ne kovin suurta vaikutusta oo tekeny minnuun.
lainaa
juha82

15.01.2023 klo 14.18

Ai niin vesalan unohdin mainita eli siis vesala on osaava ammattilainen. älä droppaa mun tunnelmaa ei välttämättä toimi kaikille suomalaisille jotka kaipaa melankoliaa mutta onhan tuo nerokas biisi ja ehkä kaikkein paras ja kunnianhimoisin(myös se biisi vaatii laulusuorituksen osalta paljon taitoa/älyä) on se megahitti tequila. Kukaan näistä neljästä ei kuyitenkaan räjäytä tajuntaani eivätkä näin ollen kuulu mun suurimpiin lemppareihin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova