Tuorein sisältö

Quentin Tarantino lupailee ohjaavansa pian tv-sarjan

18.11.2022 klo 17.40 | Luettu: 757 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Quentin Tarantino aikoo kuvata kahdeksanosaisen tv-sarjan ensi vuonna. Uutinen on peräisin hänen suustaan, mutta fanit tietävät parhaiten, ettei asiaan kannata uskoa, ennen kuin kuvaukset ovat alkaneet. Suu käy, mutta mm. Tarantinon Star Trek ja Tarantinon ruotsalainen pornoelokuva ovat jääneet tekemättä.

Muuta ei tiedetä, mutta "kahdeksanosainen tv-sarja" on lupaavan tarkka sanamuoto. Tarantino on ohjannut jaksoja sarjoihin C.S.I. ja Teho-osasto, ja neuvotellut tänä vuonna jakson tai parin ohjaamisesta Justified-sarjaan. Kahdeksanosainen sarja kuulostaa hänen omalta tarinaltaan.

Aiemmin tässä kuussa Tarantino väitti, että "hän ei etsi töitä". Se viittasi siihen, että Marvel-elokuvien ohjaajat ovat "vain työläisiä" hänen mielestään.

Tarantinon kunniakäsitykset sallivat jatkossakin tv-sarjat ja näytelmät, olivatpa ne töitä tai eivät. Oman laskupäänsä mukaan hän on ohjannut 9 elokuvaa, ja hän tahtoisi tehdä tasan kymmenen. Toisaalta hän pitää Once Upon a Time... in Hollywoodia parhaana elokuvanaan, ja hän on pohtinut, pitäisikö sen jäädä viimeiseksi.

Kuvassa on Pulp Fiction.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amazon tilasi Sonylt... Vastakohdat täydentä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova