Tuorein sisältö

Selviytyjät Suomesta tuttu Helmeri somessa: 'Elämä on antanut paljon, mutta kaksiteräisenä miekkana myös ottanut paljon'

01.01.2023 klo 00.55 | Luettu: 812 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ammattiscoottaaja ja televisiosta tuttu Helmeri Pirinen summaa somessa kulunutta vuottaan.

Selviytyjät Suomi oli yksi etappi, mutta vuoteen mahtui paljon. Elämä on välillä kuin elokuvaa.

"Vuosi 2022 on ollut vauhdikas ja hurja. Vuoteen on mahtunut niin paljon mahtavia asioita ja tapahtumia, että niitä ei edes pysty luettelemaan ilman muistiinpanoja.

Välillä on ihan pitänyt pysähtyä paikoilleen miettimään, että mitä kaikkea elämä on tarjonnutkaan 35-vuotiaalle Helmeri Pojalle. Joskus on koeteltu ja toisinaan taas palkittu. Elämä on antanut paljon, mutta kaksiteräisenä miekkana myös ottanut paljon. Sitä ihan tuntuu, että eläisi kaikkien aikojen elokuvaa samalla korkeamman tahon käsikirjoittajat uusia lukuja kirjoittaen.

35 vuotta takana tätä saagaa ja onneksi tekstiä kirjoittaittaessa elokuvan sankari seisoo itse kahdella jalalla, terveenä ja rakastavien kanssaihmisten ympärillä. Kaupungissa on kaikki hyvin vaikkakin maailma tarvitsee sankareita ehkä enemmän kuin koskaan.

Huhujen mukaan sopimusta on jäljellä vielä useiden vuosikymmenien ajan ja ensi vuonna pääsemme nauttimaan lisää elokuvan päähenkilön seikkailuista. Luvassa on 36. jatko-osa eikä se jätä ketään kylmäksi
".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Entinen Nightwish-vo... Vappu Pimiän kuvakat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova