Tuorein sisältö

Suositun Kultakuume-sarjan spin-offin fanit käärmeissään - näin sarjan naistähti kommentoi somessa Discoveryn tekemää päätöstä

02.01.2023 klo 01.22 | Luettu: 1941 kertaa | Teksti: Toimitus

Discoveryn suosikkisarja Kultakuume (Gold rush) on saanut rinnalleen useita spin-off -sarjoja. Kultakuume: White water jatkuu jo kuudennen kauden jaksoilla.

Kullankaivajien joukossa naiset ovat vielä vähemmistössä, ja edellisellä viidennellä kaudella mukaan tullut Kayla Johanson kerää oman osuutensa sarjan mediahuomiosta.

Nyt sarja on saanut kipakkaa, jopa kiukkuista palautetta. Tosin syynä on sarjaa lähettävän Discoveryn tempaus, joka ei ole harvinaista meillä Suomessakaan. Sarjan uusi kausi jaetaan kahtia. Kesken kaiken, ilman se suurempia ilmoituksia.

Kaylakin joutuu pehmentämään somessa Discoveryn päätöstä - pakollinen tauko jatkuu aina huhtikuuhun asti!

"On perjantai, mutta televisiosta ei tule uutta Kultakuume: White water -jaksoa. Sarjaa ei ole peruttu, se on vain tauolla. Uudet jaksot jatkuvat huhtikuussa".

Sarjan fanit ovat fanaattisia ja somepalautteen perusteella käärmeissään Discoveyn +:n päätöksestä. Monessa viestissä uhkaillaan Discovery-tilauksen perumisella.

Suomessa sarjaa nähdään myös Kutosella.




V2.fi | Toimitus
< Pete Parkkonen toivo... Kirjalähde: miten ke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova