Tuorein sisältö

Joko kuuntelit uudenlaista soundia tarjoavan Heviteemu-julkaisun!

06.01.2023 klo 16.36 | Luettu: 751 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Heviteemu & Mouhous - Paholainen pukeutuu Pradaan.

Capitol Recordsille levyttävän artisti-tuottajan Heviteemun uudella julkaisulla kuullaan artistille uudenlaista soundia. Kappaleella kuullaan myös suurta suosiota nauttiva yhtye Mouhous. Artisti suuntaa uudella singlejulkaisullaan kohti debyyttialbumiaan, joka on nimeltään "Pahoinvoiva sukupolvi".

"Tein tän hookin ja biitin alunperin tarjottavaks jollekin muulle. Aloin kuitenki tykästyä tän soundiin ja tempoon ja mietin, et miks en vaa ite julkaisisi tätä omalla nimellä. Oltiin just saatu Mouhouksen toka albumi ja kesän festarirundi yhdessä maaliin ja olikin tosi luonnollista pyytää jäbät tähän mukaan. Duunattiin tää parin tunnin session aikana lopulliseen muotoonsa ja kuvattiin heti perään tälle kansi ja visut. Siistii päästä näyttää tällanen vähän erilainen puoli musta ja mun musasta", Heviteemu kommentoi tuoretta julkaisuaan.

Mouhouksella ja Heviteemulla on pitkä yhteinen historia takanaan. Heviteemu tuotti yhtyeen uusimman "Masennust ja massii" -albumin ja oli myös vierailemassa albumin kappaleella Toinen jalka haudas.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maustetyttöjen tulev... Rallin MM-sarjaa C M... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova