Tuorein sisältö

Gladiaattori 2:n pääosapoika nähdään myös Boyhood-ohjaajan 20 vuoden projektissa

10.01.2023 klo 23.55 | Luettu: 1076 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


62-vuotias ohjaaja Richard Linklater uskoo ehtivänsä rikkoa omat ennätyksensä. Hän filmasi Boyhood-draamaa 12 vuoden ajan. Hän on juuri alkanut kuvaamaan Merrily We Roll Along -leffaa, jonka tuotannon on määrä kestää 20 vuotta.

Blake Jenner (Glee) on jättänyt pääroolin ja tilalle on palkattu Paul Mescal (Normaaleja ihmisiä, kuvassa). Jenner kärsii yksityiselämän sotkuista, eikä häntä ole nähty monessakaan roolissa viimeaikoina. Se on kiva, että tällaiset käänteet tapahtuvat tällaisen tuotannon alkumetreillä.

Merrily We Roll Along on alunperin näytelmä 30-luvulta. Linklaterin versio perustuu 80-luvun lavamusikaaliversioon. Aiheena on musikaalien säveltäjä, joka hylkää ystävänsä ja intohimonsa kehittyessään Hollywood-tuottajaksi.

Tarina kestää 20 vuotta. Kaikissa versioissa tarina kulkee lopusta kohti alkua. Linklaterin iso stuntti on täten se, että näyttelijät ovat aidosti keski-ikäisiä elokuvan alussa ja aidosti nuoria lopussa, kun hahmojen idealistisia päiviä muistellaan. Mescal on tällä hetkellä 26-vuotias.

Mescal kiinnitettiin äskettäin Ridley Scottin Gladiaattori 2 -elokuvan päärooliin. Jäbä on siis nousussa. On 20 vuotta aikaa vakiintua isoksi tähdeksi ja antaa lisäarvoa Merrily We Roll Along -leffan huipennukselle, joka on osittain jo kuvattu.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Autoilujuontaja Jere... Floor Jansenilta lis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova