Tuorein sisältö

Super Bowl -trailereita: Indiana Jones 5, Fast & Furious 10, Scream 6, Creed 3 ja Transformers 7

13.02.2023 klo 13.10 | Luettu: 984 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Super Bowl -sunnuntaina Yhdysvallat vahtaa televisiota, joten mainosaika maksaa maltaita ja isoimmat brändit innostuvat.

Indiana Jones and the Dial of Destiny käyttää sekuntinsa siihen vihjeeseen, että Mads Mikkelsenin näyttelemä roisto on löytänyt paremman nuoruuden lähteen kuin Indy.


Kuten kaikki nimestä ymmärtävät, Fast X on F9:n jatko-osa eli Hurjapäät-elokuvan aloittaman Fast & Furious -saagan 11. osa. Järjestysnumeroa laskettaessa mukaan otetaan luonnollisesti vain Vin Dieselin tähdittämät episodit ja osat 2 ja 3.


Scream VI (tai ScreaIVI) vie puukkohipan New Yorkiin, jossa psykopaatti saa väitetysti riehua vapaammin kuin pienessä kylässä, jossa ihmiset sentään välittävät toisistaan. Neve Campbell jäi pois, mutta Courteney Cox jaksaa kiljua.


Kolmas Creed-leffa on Rocky-universumin yhdeksäs osa, mutta ensimmäistä kertaa Rocky ei ole mukana. Päähenkilöä näyttelevä Michael B. Jordan ottaa sarjan omakseen aiempaa selkeämmin vastatessaan myös ohjauksesta, kuten Sylvester Stallone ohjasi Rockyn useimmat sooloilut.


Transformers-saaga on muutoksien kourissa Michael Bayn jätettyä ohjaajan pallin. Kuudes osa Bumblebee sijoittui 80-luvulle ja sitä on kuvailtu sekä esiosaksi että uudeksi aluksi. 90-luvulle sijoittuva Transformers: Rise of the Beasts on jossain määrin Bumblebeen jatko-osa, mutta samalla leffa on uusista hahmoista kertova trilogian avaus.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< UMK23-finaali selost... Pori Jazz julkisti l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova