Tuorein sisältö

Tapahtumajärjestäjä RH Entertainmentin konkurssimenettely etenee - jos sinulla on konkurssista aiheutuneita saatavia, toimi nyt

03.04.2023 klo 21.25 | Luettu: 754 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tapahtumajärjestäjä RH Entertainmentin konkurssiprosessi etenee.

Tapahtumajärjestäjä RH Entertainment jätti hakemuksen konkurssiin asettamisesta 10. marraskuuta.

Huom, oletko kärsinyt rahallista/taloudellista vahinkoa RH Entertainmentin konkurssista johtuen? Pesäluettelon laatimista varten velkojia pyydetään kirjallisesti ilmoittamaan saatavansa Yhtiöltä konkurssipesälle.

"Mahdollisista tapahtumien peruuntumisista asiakkaille aiheutuvat vahingot ovat lähtökohtaisesti konkurssissa valvottavia konkurssisaatavia".

Muille kuin vakuusvelkojille maksettavat jako-osuudet ovat konkurssimenettelyissä yleensä merkittävästi vähäisempiä kuin alkuperäisen saatavan määrä. Lisäksi konkurssilain mukaan alle 50 euron jako-osuudet voidaan jättää maksamatta.

Konkurssimenettelyn kestosta tai velkojille mahdollisesti maksettavien jako-osuuksien määrästä tai maksuajankohdasta ei voida vielä tässä vaiheessa antaa arviota. Yhtiön varoista ja veloista laadittu pesäluettelo sekä velallisselvitys Yhtiön konkurssia edeltäneestä toiminnasta ovat valmistuneet 13.3.2023.

Pesänhoitaja tulee määräämään valvontapäivän 13.4.2023 mennessä. Velkojainkokous tullaan järjestämään 11.5.2023 mennessä. Pesänhoitaja tulee erikseen toimittamaan kutsun tiedossaan oleville velkojille. Kokoukseen osallistumatta jättäminen ei vaikuta velkoja-asemaan tai velkojan oikeuteen saada jako-osuutta.

Lue RH Entertainmentin konkurssipesän tiedote kokonaisuudessaan:




V2.fi | J.A. Kaunisto
< On aihetta odottaa u... Carnival Row 2-7: jo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova