Tuorein sisältö

Marvelin Loki jatkuu syksyllä ja Daredevilia edeltävä Echo ehtii valmistua tänä vuonna

17.05.2023 klo 20.30 | Luettu: 728 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Disney on julkistanut valtavan määrän sisältöä viime vuosina, mutta nyt monia projekteja saadaan odottaa, kun Disney pyrkii julkaisemaan elokuvat ja tv-sarjat tasaisella rytmillä ja ilman ruuhkaa.

Tämän vuoden Marvel-sarjat on lyöty lukkoon. Secret Invasion alkaa 21. kesäkuuta, kuten on pitkään tiedetty. Loki aloittaa 2. kauden 6. lokakuuta eli myöhemmin kuin on ennustettu. Näitä kahta sarjaa seurataan viikottain tuttuun tyyliin. Echo-sarja toimii erilailla: kaikki jaksot julkaistaan 29. marraskuuta.

Loki oletettavasti pyrkii syventämään suurta multiversumitarinaa, joka on hienoisissa vaikeuksissa Ant-Man 3:n alitettua odotukset vähintäänkin taloudellisesti. Echo kertoo kuurosta soturittaresta, joka nähtiin Hawkeye-sarjassa.

Echon sarjassa vierailevat Daredevil ja Kingpin, jotka jatkavat nahistelua ensi vuonna Daredevil: Born Again -sarjassa. Echo on Kingpinin ottotytär, joka alunperin debytoi Daredevil-sarjakuvassa.

Lokin ja Echon välissä eli 10. marraskuuta debytoi The Marvels -elokuva. Star Wars -sarjat Ahsoka (elokuu) ja Skeleton Crew (loppuvuosi) tekevät Disneyn seikkailullisesta kalenterista vielä ehyemmän.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Conan O'Brien Must G... Mrs. Davis 1-4: mitä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova