Tuorein sisältö

Ruutu-palvelu saa valikoimiinsa runsaasti kotimaisia huippusarjoja - tästä on kyse

24.08.2023 klo 01.16 | Luettu: 746 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruutu-palvelu saa valikoimiinsa runsaasti kotimaisia huippusarjoja.

Ruudun kotimaisen draaman tarjonta vahvistuu, kun Elisa Viihteen uudet alkuperäissarjat ja sisällöt, kuten huippusuosittu Ivalo, saavat vastaisuudessa ensiesityksensä vain Ruudussa.

Myös kaikki Elisa Viihteen jo julkaistut alkuperäissarjat lisätään Ruudun jo ennestään mittavaan ohjelmakirjastoon.

Vastaisudessa Ruutu+-tilauksella (1.10. alkaen) Ruudusta löytyvät myös mm. Kaikki synnit, Nyrkki, Renki, Mies joka kuoli, Pohjolan laki, Sipoon herttua ja kymmenet muut kotimaiset laatusisällöt sekä yli sata kotimaista elokuvaa.

Uudet Elisa Viihteen alkuperäissarjat tulevat siis jatkossa ensimmäisenä katsottavaksi vain Ruutu+-tilauksella. Esimerkiksi odotettu Ivalon kolmas kausi julkaistaan ensiesityksessä Ruudussa 4. lokakuuta.

Ruutu+ tilauksen voi tehdä nyt myös Elisan kautta ja sen voi maksaa Elisan laskulla. Ruutu-sovellusta voi käyttää Elisa Viihde -palvelussa jo nyt.

"Suomalaisten kiinnostus kotimaisia sisältöjä kohtaan kasvaa. Nelonen Median kanssa voimme tarjota vaihtoehdon, jossa kotimaiset laatusisällöt ovat kattavasti saatavilla yhdestä paikasta. Elisa satsaa jatkossakin laadukkaisiin sisältöihin ja Elisa Viihde tv-palveluun. Olemme merkittävä kotimaisten sisältöjen tilaaja ja kansainvälistäjä. Elisa Viihteen alkuperäissarjat ovat palkittuja ja kansainvälisessä levityksessä", kertoo Elisan liiketoimintajohtaja Sami Aalto.

www.ruutu.fi/elisaviihde



(Nelonen, Elisa)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mokoma juhlii syksyn... Warmenin Helsingin k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova