Tuorein sisältö

Jamie Foxx on Jumala ja Mickey Rourke on Paholainen

26.08.2023 klo 14.10 | Luettu: 748 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Not Another Church Movie kertoo Kevin Danielsin näyttelemästä miehestä, joka saa pyhän tehtävän itseltään Jumalalta: hänen on määrä levittää perheensä tarinoita ja inspiroida yhteisöään. Perheen ja yhteisön reaktiot arveluttavat heppua, mutta hän tarttuu toimeen. Hän ei tiedä, että myös itsellään Saatanalla on suunnitelmia hänen varalleen.

Jamie Foxx näyttelee Jumalaa ja Mickey Rourke Saatanaa.

Tämä on niitä leffoja, joista uutisoidaan kuvausten jo päätyttyä. Ensi-iltaa kaavaillaan tälle syksylle. Kuva on leffasta.

Not Another Teen Movie ja Scary Movie naurattivat aikanaan teinejä, mutta yleisesti ottaen "Not Another Moviet" ja "Moviet" ovat päävastuussa elokuvaparodioiden kuolemasta. Edes sellainen parodian parodia kuin Not Another Not Another Movie ei kriitikoiden kiitosta saanut.

Not Another Church Movie tuskin on syvällistä satiiria kristityistä draamoista, jotka nousevat aika ajoin yllätyshiteiksi Yhdysvalloissa. Päähenkilön nimi Taylor Pherry viittaa ohjaaja Tyler Perryyn eli "Yhdysvaltain Timo Koivusaloon", joka tekee pääasiassa kevyitä komedioita kristillisin maustein. Church Movien tekijät painottavatkin sitä, että tiedossa on riemastuttavaa kyytiä ja näyttelijöilläkin oli hauskaa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Daisy Ridley on pöhe... American Horror Stor... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova