Tuorein sisältö

MTV:llä on esittää komeita katsojalukuja - yksi on ylitse muiden, huimat luvut!

27.09.2023 klo 01.10 | Luettu: 1352 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

MTV:n osuus kaupallisesta tv-katselusta on 58 prosenttia. MTV:n viihdeohjelmista moni on saavuttanut miljoonayleisöjä, kärjessä on Tanssii Tähtien Kanssa jopa 1,7 miljoonan katsojan tavoittavuudella.

Urheilussa kiinnostavat esimerkiksi Liiga ja MM-ralli sekä uutena Mestis. Draamassa ykkössijaa pitää tuttu Salatut elämät.

MTV:n osuus koko TV:n katsomisesta on noussut 31 %:iin edellissyksyn 26 %:sta.

Tanssii Tähtien Kanssa -kauden suorat lähetykset ovat tavoittaneet huikeat 1,5–1,7 miljoonaa katsojaa per jakso keskikatsojamäärän ollessa miljoonaluokkaa (TotalTV-mittaus). Myös muun MTV:n viihdeohjelmiston kärki, Masked Singer Suomi, Maajussille morsian ja Tietäjät tietää, tavoittaa miljoona katsojaa per jakso.

Liiga-kausi starttasi viikolla 37 ja tavoitti heti 1,2 miljoonaa suomalaista otteluilla sekä Hockey Night -ohjelmilla. Urheilussa myös mm. MM-ralli, Timanttiliiga ja Mestis tavoittavat suuria yleisöjä. Mestiksen odotettu kauden avausottelu Kiekko-Espoo-Jokerit tavoitti 400 000 katsojaa.

Kotimaisen draaman kärjessä on edelleen Salatut elämät, joka tavoittaa parhaimmillaan lähes 800 000 katsojaa per jakso.



(MTV)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruotsin metallisuosi... Raskasta joulua 2023... >

Keskustelut (1 viestiä)

hlalgnwmfnna

27.09.2023 klo 21.23

jooo yhteensa ehka kolme tuntia oon kattonu koko vuonna jotai simpsoninpuolikkaita yolla jurrissa ja pari kertaa uutiset vahingossa
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova