Tuorein sisältö

Disneyn näytelty Lumikki, Pixarin Elio ja "Jonathan Majorsin unelmat" lykkääntyvät reilusti

28.10.2023 klo 14.45 | Luettu: 695 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Disney on siirtänyt kolmen elokuvan ensi-iltaa.

Snow White eli näytelty Lumikki oli ajoitettu päivälle 22. maaliskuuta 2024. Ensi-ilta on nyt 21. maaliskuuta 2025.

Snow White on vetänyt puoleensa runsaasti negatiivista huomiota. "Konservatiivien" mielestä Rachel Zegler on "liian latino" päärooliin. Zegler itse on haukkunut Disneyn alkuperäisen version, mistä fanit eivät tykkää. Jos mukana on hassuja kääpiöitä, se on tiimin ulkopuolisen Peter Dinklagen mukaan alentavaa, mutta muut lyhyet näyttelijät ovat protestoineet, että Dinklage vie heiltä hommat näillä puheilla. Ensimmäinen kuva paljastaa viimein, mitä kääpiörintamalla on meneillään.

Elio on Pixar-animaatio, jossa nuori poika päätyy edustamaan ihmiskuntaa avaruusolentojen keskuuteen. Ensi-ilta on 13. kesäkuuta 2025. Leffan oli tarkoitus valmistua jo 1. maaliskuuta 2024.

Snow White ja Elio lykkääntyvät näyttelijöiden lakosta johtuen.

Jonathan Majors on asia erikseen. Jos käytämme Disneyn Herkuleksen suomenkielistä sanastoa, hän on mennyt tänä vuonna "nollasta pollaan" ja takaisin "pollasta nollaan". Hän näyttelee Marvelin uutta pääpahista Ant-Man 3:ssa ja Loki-sarjassa. Hän on Creed 3:n roisto. Hänen kehonrakentajaelokuvansa Magazine Dreams sai kiitosta Sundancen elokuvajuhlilla.

Majorsia syytetään entiseen tyttöystävään kohdistuvasta väkivallasta. Oikeusjuttu on ajoitettu marraskuulle. Magazine Dreamsin teatterikiertueen oli määrä alkaa joulukuussa, mutta se on nyt poistettu kalenterista.

Lähde: Deadline


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Daredevil: Born Agai... Jouni Hynynen ansait... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova