Tuorein sisältö

The Legend of Zelda -elokuva tehdäänkin oikeilla näyttelijöillä

08.11.2023 klo 14.00 | Luettu: 1032 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Huhu väitti kesällä, että The Super Mario Bros. Movien tekijät ryhtyvät pian väsäämään The Legend of Zelda -animaatiota. Tiedossa on kuitenkin näytelty elokuva.

Nintendo ja Sony rahoittavat leffan yhdessä. Ohjauksesta vastaa Wes Ball, joka on ohjannut Labyrintti (The Maze Runner) -trilogian ja tulevan Kingdom of the Planet of the Apes -elokuvan. Käsikirjoituksen kynäilee Derek Connolly, joka on yksi Jurassic World -elokuvien ja Pokémon: Detective Pikachun monista kirjoittajista.

Nintendo maksaa yli puolet budjetista, ja tuottajiin lukeutuu Zeldan ja Marion luoja Shigeru Miyamoto. Nintendo siis takuulla tarkkailee laatua.

Mario ja Zelda ovat Nintendon kruununjalokiviä ja alati ajankohtaisia aiheita, mutta Nintendo traumatisoitui 90-luvun Mario-leffasta, joten uutta versiota odoteltiin 30 vuotta. Uusi versio on tämän vuoden toiseksi katsotuin elokuva.

Zelda-pelit seuraavat haltian kaltaisen Link-pojan retkiä keskiaikaisissa tunnelmissa. Prinsessa Zelda on useimmiten pulassa, kun katala velho ja sotaherra Ganon onnistuu palaamaan.

Kovin moni Zelda-fani ei jää kaipaamaan Mario-animaatiosta vastanneen Illumination-studion hömppätyyliä. Kuvassa oleva 80-luvun piirrossarja sinänsä on hömppää, mutta Zelda-pelit tähtäävät suuren seikkailun tuntuun mm. musiikillaan.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pate Mustajärven kev... Arman Alizadin uusi ... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

08.11.2023 klo 15.58 1 tykkää tästä

Tällä tekijätiimillä ei taida tulla edes alkuperäisen Marion veroista, mutta olisi hauska olla väärässä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova