Tuorein sisältö

Daniel Radcliffen komediasarja Miracle Workers on lopetettu

22.11.2023 klo 19.55 | Luettu: 716 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Komediasarja Miracle Workers on lopetettu 4. kauden jälkeen. Näyttelijät ovat pysyneet samoina alusta saakka, mutta jokainen kausi kertoo itsenäisen tarinan, joten mikään ei varsinaisesti jää kesken. Sisäpiirilähteiden mukaan pääosapoika Daniel Radcliffe oli innoissaan 5. kauden potentiaalisesta teemasta (joka ei ole tiedossa), joten faneilla on syy vetää lippu puolitankoon.

Ensimmäinen kausi perustui Simon Richin romaaniin What in God's Name ja sijoittui Taivaaseen. Toinen kausi perustui Richin novelliin Revolution ja kertoi pimeästä keskiajasta. Kolmas kausi kertoi villistä lännestä ja neljäs maailmanlopun jälkeisistä tapahtumista.

Steve Buscemi näytteli 1. kaudella Jumalaa ja 2. kaudella paskanlapioijaa, jonka sukunimi on Paskanlapioija, joten jatkuvuus ei totisesti ollut tavoite. Myös Geraldine Viswanathan, Karan Soni ja Jon Bass nähtiin kaikilla kausilla.

Miracle Workers oli TBS-kanavan viimeinen oma näytelty sarja, eivätkä näyttelijöiden sopimukset olleet enää voimassa, joten lopetuspäätös ei ole yllättävä. Suomessa sarjaa esittää HBO Max.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kitaristisuuruus Tom... One Piece 1-4: suuri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova