Tuorein sisältö

Brittirokkari sikaili Prahassa, löytyi tiedottomana kadulta

30.12.2008 klo 12.52 | Luettu: 3213 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Brittiläinen veteraanimuusikko Paul Weller sikaili pitkän kaavan mukaan Tsekin pääkaupungissa Prahassa. The Jam ja The Style Council-yhtyeistä muistettu Weller on yhä arvostettu rokkari kotimaansa musiikkipiireissä. Prahan tempaus osoitti 50-vuotiaan Wellerin suosion naisväen keskuudessa olevan vahva, sillä rokkari oli liikenteessä 23-vuotiaan tyttöystävänsä kanssa.

Weller vaihtoi hiljattain pitkäaikaisen kumppaninsa Samantha Stockin nuorempaan eli kyseiseen Hannah Andrewsiin.

The Sunin tietojen mukaan Weller ja seuralainen viettivät laatuaikaa vahvasti päihtyneenä paikallisessa pubissa. Weller innostui laulamaan pubissa esiintyneen kitaristin taustalla. Tyttöystävä oli niin hilpeällä tuulella, ettei pysynyt baarijakkaralla.

Kitaristi Brad Huff kertoi myöhemmin medialle Wellerin yrittäneen mylviä biisien sanoja ja lopulta tämän tyttöystävä oli sammunut baaritiskille.

Poliisi löysi kaksikon myöhemmin makaamasta kadulta, pelti kiinni! Prahan poliisi uhkasi toimittaa pariskunnan juoppoputkaan, mutta rokkarin hotelli oli vain kivenheiton päässä. Niinpä "liikkuttunut" pariskunta raahattiin hotellihenkilökunnan vaivoiksi.

Katso kuvaa ja videopätkää The Sunin sivuilta.







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Räppärin hotellibisn... Ari Koivusen Amoral-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova