Tuorein sisältö

Kraven the Hunter ja uusi Karate Kid -leffa lykkääntyvät

29.04.2024 klo 15.15 | Luettu: 377 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Karate Kid -saaga täyttää 40 vuotta kesäkuussa. Juhlia ei ole peruttu, sillä leffojen tarinaa jatkava Cobra Kai -sarja todennäköisesti saa 6. ja viimeisen kauden valmiiksi tänä vuonna. Seuraava elokuva on kuitenkin siirretty tämän vuoden joulukuulta ensi vuoden toukokuulle.

Se kuulostikin melko kunnianhimoiselta, kun elokuva julkistettiin viime marraskuussa (heti Hollywoodin lakkojen jälkeen) ja sen väitettiin valmistuvan vuoden sisällä. Julkistukseen kuului tieto, että pääosanesittäjää ryhdytään vasta etsimään. Alkuperäinen karate-kakara ja Cobra Kai -tähti Ralph Macchio ja vuoden 2010 versiosta tuttu Jackie Chan palaavat rooleihinsa eli opastamaan uusia kakaroita. Pääosanesittäjäksi löytyi Ben Wang, joka on esiintynyt hiljattain American Born Chinese -sarjassa.

Spider-Manin vastustajasta kertova Kraven the Hunter -elokuva on siirretty tämän vuoden elokuulta Karate Kidin alkuperäiselle päivälle, eli Kravenin Pohjois-Amerikan ensi-ilta on nyt 13. joulukuuta 2024. Kraven on tuolloin lähes kaksi vuotta myöhässä, sillä alunperin leffan oli tarkoitus valmistua tammikuussa 2023. Molemmista elokuvista vastaa Sony.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Huomio lippuvaroitus... Star Trek: Discovery... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova