Tuorein sisältö

Viime vuonna loppuunmyyty Suomirapin synttärit saa jatkoa - mukana mm. Iso H, Pyhimys, Ritarikunta...

06.05.2024 klo 22.03 | Luettu: 418 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingissä pidetään syyskuussa kaksipäiväinen Suomiräpin Synttärit -niminen tapahtuma.

Tapahtuma kokoaa yhteen yli 30 alan kovimpiin nimiin lukeutuvaa kotimaista artistia.

Suomiräpin Synttärit pidetään Helsingin Kaivohuoneella 20.-21. syyskuuta. Lipunmyynti alkaa Tiketissä perjantaina 10. toukokuuta.

Suomiräpin Synttärit -tapahtumassa nähdään myös monia suoranaisia harvinaisuuksia - kuten keikkatauolla oleva Pyhimys, joka esittää Timo Pieni Huijauksen kanssa vuoden 2008 yhteislevynsä "Arvoitus Koko Ihminen" -levyn kappaleita.

Lisäksi lavalle nousee Iso H soolona ensimmäistä kertaa moneen vuoteen suurimpien hittiensä kera. Erikseen on syytä nostaa myös esille myös Ritarikunnan 25-vuotisjuhlakeikka.

"Yli kolmenkymmenen artistin saaminen festivaaleille, ei olisi onnistunut ellemme olisi tehneet viime vuonna suomiräpin 40-vuotisjuhlia. Palaute oli tuolloin niin hyvää, että kun artistit kuulivat, että järjestetään Suomi rapin 41-vuotisjuhlat, niin kaikki tulivat innolla mukaan ja yhteen tekemisen henki on kova. Artisteja tuli niin paljon mukaan, että laajensimme samalla tapahtuman kaksipäiväiseksi".

Perjantain 20.9. artistit: Mikael Gabriel, Cledos, Etta, William, Mouhous, Axel Kala & Pyrythekid, Lyttä & Tohtori Getto, Averagekidluke, Sara Bee, Tupe, Nebi, Jokrates, Röge, DJ Wille Lahti ja DJ Ajad.

Lauantain 21.9. artistit: Pyhimys & Timo Pieni Huijaus, Asa, Iso H, Ritarikunta 25v -juhlakeikka, Paleface, Redrama, Beats And Styles, Lyömättömät, Kallio Underground, Yavis, Kalle Kinos, TIPPA, VITUN ISO ROTSI, Eino Antiwäkki, Jeijjo & Nupi, Puge & Andy, Tiia Karoliina, MC Kajo, DJ Loasteeze, DJ Roddy Lee.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Luopuminen on ehkä ... The Fall Guy on kärj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova