Tuorein sisältö

Michelle Yeoh tähdittää Blade Runner 2099 -sarjaa

07.05.2024 klo 19.00 | Luettu: 575 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Michelle Yeoh on kiinnitetty minisarjaan Blade Runner 2099, joka on jatkoa elokuville Blade Runner ja Blade Runner 2049. Tuotanto on juuri alkanut, mutta muista näyttelijöistä ei puhuta vielä. Tuotannon oli tarkoitus alkaa jo vuosi sitten ennen Hollywoodin lakkoja.

Vahvistamattoman juonikuvauksen mukaan yksi sankareista on henkilöllisyyttä vaihdellut henkipatto, joka omaksuu vielä yhden identiteetin ja vastentahtoisesti liittoutuu "blade runnerin" kanssa, jotta hän voisi suojella veljeään ja paljastaa tulevaisuuden Los Angelesia uhkaavan salaliiton.

Varmaksi tiedetään vain se, minkä otsikko kertoo: aikaa on kulunut 50 vuotta. Ensimmäinen elokuva kertoi vuodesta 2019 ja toinen vuodesta 2049. Blade runnerit ovat synteettisiä ihmisiä metsästäviä kyttiä.

Brändi on vastaavassa tilanteessa kuin Tron. Molempien saagojen ensimmäinen osa floppasi kesällä 1982. Vuosikymmeniä myöhemmin kulttimaine vaikutti hyvältä syyltä yrittää uudestaan, mutta jatko-osakin floppasi (Blade Runnerin tapauksessa selkeämmin). Ystäviä on jatko-osallakin, joten Amazon uskoo Blade Runner -minisarjaan ja Disney Tron: Ares -elokuvaan, jonka kuvaukset ovat käynnissä myös.

Kuvassa on Everything Everywhere All at Once, jolla Yeoh voitti Oscarin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kauhulta se kieltämä... Rock-veteraani Journ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova