Tuorein sisältö

Uusi amerikkalainen Konttori (The Office) on virallisesti tulossa: se kertoo sanomalehdestä

09.05.2024 klo 14.10 | Luettu: 410 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Konttori (The Office) -komediasarjan amerikkalainen versio päättyi yhdeksän kauden jälkeen vuonna 2013, mutta katsojia se yhä kiinnostaa. Frendien ohella sarja on ollut merkittävä pelinappula suoratoistopalveluiden sodassa viime vuosina.

Samaan jatkumoon sijoittuva uusi sarja on virallisesti tulossa. Nimeä sarjalla ei vieläkään ole, mutta tuotanto alkaa heinäkuussa. Ensi-ilta on amerikkalaisessa Peacock-palvelussa (oletettavasti ensi vuonna). Suomessa vanha Konttori-sarja löytyy useista paikoista, joista yksi on SkyShowtime-palvelun Peacock-välilehti.

Sabrina Impacciatore (The White Lotus, vasen kuva) ja Domhnall Gleeson (Ex Machina, oikea kuva) johtavat uutta näyttelijäkaartia. Amerikkalaisen Konttorin luoja Greg Daniels vastaa uudestakin sarjasta yhdessä sketsi- ja talk-show-ohjelmien kirjoittajan Michael Komanin kanssa.

Sarja on jälleen valedokumentti. Alkuperäistä konttoria filmannut dokumenttiryhmä ottaa aiheekseen Yhdysvaltain keskiosissa toimivan sanomalehden, jolla menee huonosti. Lehti yritetään pelastaa vapaaehtoisten toimittajien avulla.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< YouTube-sensaatioide... Tosinuija Peter Farr... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova