Tuorein sisältö

Nikki Sixx-tehdään musiikkia, ei arkkuja

08.08.2007 klo 12.45 | Luettu: 1585 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mötley Crüe-basisti Nikki Sixx ruoskii kovin sanoin musiikkiteollisuuden moraalittomuutta Spinner.comin Sout It out Loud-kolumnissa (Shout It Out Loud).

Nikki Sixx on itse käynyt tien kellaribändistä hittilistoille ja heroiinikoukkuun. Miehen mielipide on selvä, levybisnes ei puutu lypsylehmiensä huumehelvetteihin, koska haluavat pitää rahahanat auki. Tähden kuolemakin muutetaan rahaksi.

Bändin jäsenten henkilökohtaiset vastoinkäymiset unohdetaan ja tuijotetaan vain päivämääriin ja sovittuihin mediaesiintymisiin. Levy ei saa myöhästyä, keikkaa ei voi perua ja tv-esiintyminen on hoidettava jotta rahan tulo ei pysähdy. Tähti saa jäädä yksin kamppailemaan henkilökohtaisten luurankojensa kanssa.

Nikki Sixx siteeraa biisin sanoja, "It took a funeral to make me feel alive." Artistista välittäminen olisi inhimillinen teko, ei vain henkiä säästävä toimenpide. Lukemattomia ihmisiä säästyisi, jos bisneksessä mukana olevat uskaltaisivat nousta vastarintaan. Nikki Sixx odottaa päivää, jolloin managerit sanovat huumehöyryissä tuskailevalle tähdelle-"Työskentelen kanssasi vasta sitten, kun olet hankkinut apua. Välitän sinusta liikaa antaakseni kuoleman korjata jälleen satoa". Liian moni kääntää katseensa pois ongelmista ja laskee vain tuottoja.

Tehdään musiikkia, ei arkkuja.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Star Trek XI kerää n... Löydä V2.fi -logo, v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova