Tuorein sisältö

Himoksen bileet myytiin loppuun

22.06.2009 klo 10.05 | Luettu: 1700 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jämsän Himoksessa juhannuksena juhlittu The Voice Juhannus Himosfestival '09 vietettiin pääosin poutasäässä ja aurinko paistoi myös juhannusjuhlijoiden fiiliksissä. Kolmipäiväinen festivaali keräsi Himokselle kaikkiaan 38 000 juhlijaa ja tapahtuma myi loppuun sekä perjantaina että lauantaina. Samalla kyseessä on nyt 11-vuotiaan festivaalin kaikkien aikojen yleisöennätys.

Liki loppuunmyydyn torstain kohokohtia oli ehdottomasti Eppu Normaalin järjestämä yhteislaulutilaisuus. Perjantaina yleisö pääsi koettelemaan äänijänteitään muun muassa Klamydian ja Yön tahtiin. Lauantaina tapahtumassa esiintyivät mm. Tehosekoitin, Scooter, CMX, Paula Koivuniemi sekä Popeda.

- Meillä ei ole ollut oikeastaan minkäänlaisia järjestyshäiriöitä. Niin asiakkaat kuin henkilökuntakin on leppoisalla juhannustuulella, promoottori Isomäki kommentoi lauantai-iltapäivällä.

The Voice ja Himosfestival jatkavat yhteistyötään myös ensi vuonna. The Voice Juhannus Himosfestival '10 järjestetään Jämsän Himoksessa 24.-26.6.2010.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nimiriita estää Meta... BB-Niko juoruotsikoi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova