Tuorein sisältö

Chris Brown kärsii pitkään tuomiota Rihannan pahoinpitelystä

23.06.2009 klo 09.15 | Luettu: 2394 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Chris Brown on tuomittu silloisen tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä. Tapaus sattui helmikuisen Grammy-palkintogaalan yhteydessä. Brown mukiloi kumppaniaan autossa ennen palkintogaalaa.

Etukäteen Brown saattoi pelätä jopa vuosien vankilatuomiota. Osapuolet pääsivät kuitenkin sopimukseen. Mies ei joudu kiven sisään - ehdonalainen tuomio kestää kuitenkin peräti viisi vuotta. Eli lisätöppäilyihin ei ole varaa.

Lisäksi Brown tuomittiin puoleksi vuodeksi yhdyskuntapalveluun, joka pitää kuulemma sovittaa "kovemman kautta" eli Brown laitetaan töihin kotiosavaltiossaan Virginiassa.

Brown joutuu oikeuden eteen kolmen kuukauden välein ja jos mies jatkaa pahan pojan temppuja, häkki kutsuu. Lisäksi Brown joutuu osallistumaan terapiakurseille, joissa käsitellään perheväkivaltaa/vihanhallintaa. Brownille määrättiin myös lähestymiskielto, joka kuitenkin antaa mahdollisuuden kaksikon vierailuun samoissa musiikkialan tilaisuuksissa tai palkintogaaloissa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Alppipuiston kansanj... Provinssirock kaipaa... >

Keskustelut (1 viestiä)

Goldi

23.06.2009 klo 23.28

Mies saa vaikka mitä potkua persauksille varmasti pelkästään sen takia, kun pahoinpidelty oli julkimo. Tavikselle kun olisi tehnyt, olisi hän saanut pikkuiset sakot ja uhri olisi saanut kylmägeeliä ja ehkä laastarin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova