Tuorein sisältö

Dave Mustaine kantaa kaunaa Metallican Hall Of Fame -julkistuksesta

11.09.2009 klo 08.56 | Luettu: 6176 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Dallasissa vaikuttava radioasema 97.1 The Eagle Rocks haastatteli Megadethin Dave Mustainea. Haastattelussa sivuttiin myös Metallican Rock and Roll Hall of Fame -nimitystä, josta Mustaine kantaa kitkerää kaunaa bändin suuntaan. Mustaine oli mukana perustamassa Metallicaa mutta häntä ei kelpuutettu Rock and Roll Hall of Fame -juhlallisuuksissa valittujen joukkoon.

Mustaine toteaa, ettei ollut paikalla yksinkertaisesta syystä.

- En halunnut istua katsomossa nähdäkseni nuo pari kaveria lavalla, joiden kanssa perustin bändin, saamatta itse siitä kunniaa.

Ennen tilaisuutta Metallican Lars Ulrich soitti Mustainelle ja pyysi osallistumaan tapahtumaan. Mustainen mukaan Lars vain kettuili.

- Kymmenen miljoonaa ihmistä olisi halunnut minut mukaan. Tiedätkö Larsin kommentin...vain levyillä soittaneet tyypit voidaan nimetä Hall Of Fameen. No meikä osaa lukea, minun nimeni mainitaan Metallican ensimmäisellä levyllä. Mutta olkoon, jos pääsen joskus Hall Of Fameen, Lars ei pysty sitä estämään.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Dude silmäilee C... Eli Roth kampanjoi v... >

Keskustelut (7 viestiä)

Zenrich

Rekisteröitynyt 23.07.2007

11.09.2009 klo 09.47

Kyllä se jaksaa inistä
lainaa
James-H-fan

11.09.2009 klo 10.12

Ja Lars vinkuu musapiratismista, kun ei saanu sitä kullattua haihäkkiään heti vaan joutu odottaan kaks kuukautta. On se ikävä siel kartanossa asua ja pitää bändiä pystyssä jonku ulkopuolisen terapeutin avulla.
lainaa
rrrrr

11.09.2009 klo 11.20

jep, kyllä jaksaa mies vielä kitistä asiasta.
lainaa
teebee

Rekisteröitynyt 22.09.2008

11.09.2009 klo 15.41

Larsin ja kumppaneiden on ihan turha nillittää. Metallica on ollu aikamoista kuraa ...and justice for all- albumin jälkeen. Bläkki menee vielä rimaa hipoen, mutta sen jälkeen yhtä alamäkeä. Viimeisin levy vähän nosti päätään, mutta aikamoista "mukaraskasta" poljentoa tuokin loppupeleissä on.

Kun taas sitten otetaan vertailukohdaksi MD:n tuoreimman levyn sinkkujulkaisu head crusher, ni kyllä heräs mielenkiinto ko. orkesteria kohtaan. Ei, en ole md fani, enkä oikeastaan tiedä md:lta ku vaan ne tunnetuimmat luritukset, mutta helvetti soikoon ku kuulostaa uusi radiobiisi hyvältä.
lainaa
oopee

11.09.2009 klo 16.05

Tuskin on Lars ollut päättämässä kuka pääsee Hall of Fameen ja kuka ei. Vaikka Metallican taso onkin vuosien mittaan hieman laskenut vaikka Megadethiin verrattuna niin paljon asiallisempaa porukkaa kyllä ovat kuin tuo ikuinen nillittäjä.
lainaa
Gmith

Rekisteröitynyt 03.07.2008

13.09.2009 klo 18.55

Lars ja Mustaine on kummatkin omituisia inisiöitä. Vaikka Mustaine onkin helvetin hyvä muusikko ja sillä on hyvä syy olla vittuuntunut niin kyllä nyt helvetti vajaan 30 vuoden jälkeen voisi on antaa asian olla. Ei siitä saa muuta ku sen jatkuvan vitutuksen aikaseksi jos kantaa kaunaa noin pitkään asiasta joka olisi voitu jo unohtaa. Eiköhän kaikille ole tullut jo selväksi että Mustainella oli helvetin iso rooli Metallican alkuvuosina.

Lars voi vetää vitun päähän pelkästään olemuksensa takia. Vaikka itse pidänkin Metallica omana THE lempibändinä, niin Lars se jaksaa vituttaa.

Ihme urputtaja jonka voisi omasta puolesta potkia koko bändistä. Harmi vaan, että sitä ei tule tapahtumaan.

Megadethin uusi biisi on omasta mielestä muuten pirun hyvä, mutta lyriikat ei vaan nappaa.
lainaa
VanDeMerwe

14.09.2009 klo 08.45

huh huh, nämä neidit (Dave + Metallica) ne vaan jaksaa itkeä joka asiasta.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova