Tuorein sisältö

Joulun aika raskasta Ronnie James Diolle - sairaskohtaus vei sairaalaan

14.01.2010 klo 08.55 | Luettu: 1813 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Heavy rockin pienellä suurella miehellä Ronnie James Diolla todettiin syöpä viime vuoden marraskuussa. Laulajaveteraanin syöpähoidot aloitettiin diagnoosin jälkeen kiireellä (V2.fi-uutinen).

Laulajan vaimo/manageri Wendy on päivittänyt Ronnie James Dion tämänhetkistä vointia. Joulun ja vuodenvaihteen välillä koettiin kauhun hetkiä - Dio joutui veritulpan johdosta kiireellä hoitoon ja yhteensä kolmeksi päiväksi sairaalaan. Joten joulun aika sujui Dion perheessä hiljaisissa merkeissä. Parhaillaan Dio on palannut kolmannelta kemoterapiahoitojaksoltaan Houstonista.

Wendy toteaa Ronnien ja Dio-rumpali Simon Wrightin käyneen katsomassa Avatar-leffan - Ronnie piti leffaa hämmästyttävänä. Ronnie on myös kirjoittanut tulevaa kirjaansa.

Ronnie ja bändikamut Geezer Butler, Tony Iommi ja Vinny Appice tekevät haastatteluita tulevaa Black Sabbathin Heaven and Hell -albumin 30-vuotisjuhlapainosta silmällä pitäen.

Wendy myös toteaa, että syöpähoidoista huolimatta Ronnie ei ole vielä joutunut luopumaan pitkistä hiuksistaan - kaikki hiukset ovat vielä tallella!

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Turkki lähettää Euro... Black metal aiheutta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova