Tuorein sisältö

Karate Kidille Kung Fu Pandan tekniikoita

27.08.2010 klo 19.29 | Luettu: 3454 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi The Karate Kid sai kohtalaisen lämpimän vastaanoton kriitikoilta ja reilut lipputulot: 40 miljoonaa dollaria kustantanut toimintadraama on tienannut jo 300 miljoonaa.

Jatko-osa on tiedossa. Hittianimaation Kung Fu Panda tarinasta vastannut pari Cyrus Voris ja Ethan Reiff on palkattu kynän varteen. Jatkosta ei vielä tarjota tiedonjyviä. Alkuperäinen Karate Kid kakkonen vei tapahtumat Amerikasta Aasiaan, joten kenties Kiinassa aloittanut kakara tekee käänteisen tempun?

Jaden Smith takuulla palaa päärooliin, sillä tuottajana jatkaa hänen isänsä Will. Näyttelijöistä ei ole virallisesti puhetta.

Virallisesti Voris ja Reiff kirjoittivat myös tämän kesän Robin Hoodin, mutta käytännössä parivaljakko vastasi vain alkuperäisestä käsikirjoituksesta Nottingham, joka kertoi Nottinghamin sheriffistä. Tätä sotkua käsitellään laajemmin täällä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Timo Tolkki selittel... Tukeva nippu kapulam... >

Keskustelut (2 viestiä)

Finski

Rekisteröitynyt 09.12.2009

30.08.2010 klo 01.56

Yritin katsoa kyseistä leffaa, mutta en vain jostain syystä pystynyt siihen. Ainut Jackie Chan-leffa, jota en ole nähnyt, ainakin tiätääkseni.
lainaa
Jackie-Fan

30.08.2010 klo 21.07

Finski kirjoitti:
Yritin katsoa kyseistä leffaa, mutta en vain jostain syystä pystynyt siihen. Ainut Jackie Chan-leffa, jota en ole nähnyt, ainakin tiätääkseni.


Just just, katot mielummin Rush Hour 3:sta jossa on väsynyttä huumoria ja elokuva saa näyttämään Chanin TODELLA huonossa valossa! Kannattaa katsoa karate kidin sillä eipä ole montaa Hollywood leffaa jossa hän SAA näytellä :D
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova