Tuorein sisältö

Wallace ja Gromit mokailevat myllyllä

04.10.2007 klo 17.42 | Luettu: 2290 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kolmella Oscarilla palkittu parivaljakko, juustoa rakastava mies ja isännästä huolehtiva koira palaavat. BBC News kertoo, että uusi puolen tunnin mittainen lyhytelokuva Trouble At' Mill valmistuu vuoden 2008 loppupuolella. Myllypulmista vastaa tietenkin hahmojen neljällä Oscarilla palkittu isä Nick Park ja pyörii mukana myös Bob Baker, joka oli mukana kirjoittamassa lyhytelokuvia Väärät Housut ja Vähältä Piti.

Trouble At' Mill tulee olemaan murhamysteeri. Alkuasetelmana Wallace ja Gromit ovat muuttaneet talonsa robottikäsillä varustetuksi leipomoksi.

Park kertoo nauttineensa Kananlennon ja Wallace & Gromit: Kanin Kirouksen luomisesta, mutta myöntää vuosikausia kestäneiden prosessien olleen uuvuttavia. Uusi elokuva tehdään Wallace ja Gromit -faneille, ei "lapselle jossain yhdysvaltalaislähiössä", luovan vapauden takaisin saanut Park myhäilee.

Nick Park puhuu Trouble At' Millistä pidemmin Wallacen ja Gromitin kotisivuilla.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Charlie Sheen hallit... Guillermo Del Toro h... >

Keskustelut (1 viestiä)

Dix-Tracys

Rekisteröitynyt 22.04.2007

04.10.2007 klo 18.29

Jee.
Ovat olleet kaikin puolin loistavia, hauskoja ja erittäin tunnerikkaita nämä tuotokset. Aina tullut hyvä mieli ja naurattanut nämä pätkät. Poikkeuksena Kananlento, joka haisi Hollywoodille kilometrien päähän, mutta tuli onneksi ihan katsomisen arvoinen tuotos siitäkin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova