Tuorein sisältö

Listasunnuntai #191

Mikko Heinonen

02.06.2013 klo 19.22 | Luettu: 18427 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Pelaamattomat
Muuttotrilogian kolmannessa osassa olen hikoillut koko viikonlopun purkaessani laatikoista sinne juuri vaivalla pakkaamani kamat. Pelilaatikoita purkaessa vastaan alkoi tulla niin outoja tuotteita, että piti välillä tarkistaa ovatko nämä vielä meidän tavaroitamme.

Löysin helposti seitsemän tuoreehkoa peliä, jotka olin ostanut mutta joita en ollut edes kokeillut koskaan. Retroja en edes ala luetella - niitä oli kymmenittäin. Nykyisten alennusmyyntien ja helpon nettitilauksen aikaan tämä on tuskin poikkeuksellista. Onko sinulla hyllyssä, latauspalveluissa tai kiintolevyn kulmalla täysin pelaamattomia pelejä?

Chrysler Classic Racing (Wii)
Chrysler kaatui muutama vuosi sitten konkurssin partaalta Fiat-konsernin syliin. Rahat ovat varmasti olleet tiukalla, joten firman nimi on lisensoitu tällaiseenkin laatupläjäykseen. Olen itse ostanut tämän varmaan siksi, että firmassa on kuvausautona Chrysler Voyager ja autopelit tavallaan aina oletuksena kiinnostavat - ja siksi, että peli on mitä ilmeisimmin ollut todella halpa.

MadWorld (Wii)
Tämä Wii-peli sai hyviä arvosteluita, muttei myynyt mitenkään kummallisesti. En osaa sanoa mitä mieltä olen siitä, kun levy on avaamattomassa paketissa edelleen. Taisin hankkia sen ulkomailta samassa pinossa kuin House of the Dead: Overkillin, jota sitten taas tulikin pelattua ihan useamman kerran.

Wangan Midnight (PS3)
Tämä peli on saman kehittäjän kuin Shutokou Battle -pelisarja, jota olen haalinut mm. Dreamcastille – ja ihan pelannutkin. Se tosin perustuu juoneltaan samannimiseen sarjakuvaan. Wangan odottelee hyllyssä sitä, että X360:n Shutokou Battle X eli eurooppalaisittain Import Tuner Challenge on pelattuna läpi.

Rock Revolution (PS3)
Tämän nappasin joskus muistaakseni 5 eurolla tai muulla täysin olemattomalla summalla, "kun nyt kerran olen jo ostanut muovisoittimet aiemmin toisen pelin kanssa". Kyllästyttyäni Rock Bandiinkin en ole enää todellakaan jaksanut innostua sen heikommin toteutetusta versiosta (olkoonkin, että Guitar Hero ja Rock Band saivat aikanaan vahvasti vaikutteita Konamin Guitar Freaksista).

Bee Movie Game (X360)
Joitakin pelejä ei ole ollut edes tarkoitus pelata. Ostin tämän, koska se maksoi 2,99 euroa Anttilassa, ja ajattelin viedä sen GameStopiin vaihdossa kunhan sopiva kampanja tulee. GameStop kuitenkin muutti ehtojaan ja Bee Movie Game päätyi kieltolistalle, joten tilaisuus jäi käyttämättä. Reaaliarvoa pelillä ei ole, joten olkoon hyllyssä, ehkä lapset joskus innostuvat.

Tekken 6 (X360)
Varmaankin ihan hyvä mättöpeli tämä, ei vain oikein enää jaksa innostua. Ostin, koska tämä ja hyvä langaton Hori Arcade Stick maksoivat yhteensä vähemmän kuin se Arcade Stick erikseen.

Doki Doki Majo Shinpan 2
Löytyihän tätä pelaamatonta DS-kamaakin useampi kappale. Tämä "noitienkoskettelupeli" oli jotain niin pimeää, että se piti hankkia, vaikkei koskaan ehtisi edes pelata. Penny Arcade, olkaa hyvä:


V2.fi | Mikko Heinonen
< GTA V -ensikosketus... Lauantai-illan Kevyi... >

Keskustelut (16 viestiä)

LopullinenRatkaisu

02.06.2013 klo 19.53 1 tykkää tästä

Ostin vuosi sitten Final Fantasy XII- pelin. Aluksi tarkoitukseni oli ostaa sarjan kymmenes osa, mutta sitä ei silloin ollut kaupassa. Koska olin aikaisemmin kokeillut FFXII:ta ja pitänyt siitä, päätin hankkia sen itselleni 20 eurolla.

Nyt peli on ollut vuoden täysin avaamattomana. Se on sääli, koska peli ei mielestäni ole huono. Aina kun ajattelin, että voisin pelata sitä, totesin vain itselleni "joskus toiste".

Nyt taitaa olla viimein korkea aika sanoa itselleni "KYLLÄ" ja avata peli muoveistaan..
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.06.2013 klo 20.08 13 tykkää tästä

Jos Steamin bundlet laskee mukaan, alkaa olla jo sadoissa se pelaamattomien pelien lukumäärä. Eläkkeellä sitten.
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

02.06.2013 klo 20.14

Olen pelannut oikeastaan kaikki hankkimani pelit läpi aina siihen asti ku aloin hankkimaan Humblebundleja. Senkin jälkeen olen yrittänyt pelata kaikki erikseen ostamani pelit, mutta pikkuhiljaa niitäkin on kertyny jo nii paljon, että vaatis vuoden reippaan puoli vuotta pelkästään niihin keskittymistä ainakin, että ne kaikki sais pelattua. Veikkaan, et Steam-alennusostokset jäävät jo melko vähälle ihan tämänki takia et siellä on ne reilut 60 läpipelaamatonta peliä joita bundleista on kertyny. Niidenki ostamista vähentänyt paitsi että nyt tuli ostettua kolme peräkkäin(Alan W, Telltale ja HIB8).

Kuitenki yks peli jäi itellä pelaamatta, lähinnä sen "saatanallisen" vaikeuden takia mitä sen pelaaminen itelle tuotti nuorempana. Earth 2150 tuntui olevan aikanaa nii haastava peli, että vaikka sen ihan mielissäni monesti alotin, päädyin jumittaan johonkin jo alkupään kenttään kun oli pakko käyttää kaikki rahat tehtävän läpäisyyn. Tässä pelissä kun piti kerätä jokaisen tehtävän aikana rahaa ja viedä se ylimääräinen raha "päätehtävään" jossa rakennettiin avaruusalusta jolla päästiin pois maasta. Valitettavasti parin alkukentän jälkeen rahan suunta vaihtui päätehtäväalueelta minitehtäväalueella. En sitten koskaa tarkistanu että oliko näin tarkoituski tapahtua, ja olisko sitä rahaa ollu lopputehtävissä tarjolla. Kun en koskaa päässy niitä tehtäviä läpi.

100mk siis mennyt siinä mielessä hukkaan, vaikkakin tätä tuli sitten pelattua jonku verran skirmishinä ja varmaan pelituntejakin tuli ihan kohtalaisesti tähän kellotettua, niin monesti tän kuitenki yritti alottaa.
lainaa
Kekeplasteri

02.06.2013 klo 20.17 1 tykkää tästä

Itsellä tuon FF XII:n kohtalo on kutakuinkin sama. muutaman hetken sitä pelailin, kunnes jäi hyllyyn keräämään pölyä.
lainaa
saraswuo

02.06.2013 klo 21.15 1 tykkää tästä

"Myymme potaskaa tyypeille, jotka eivät muista ostaneensa sitä!" Tässä bisnesmallissa on kyllä sinänsä aika kiintoisa ansaintalogiikka.
lainaa
Ana

02.06.2013 klo 21.29 2 tykkää tästä

manu kirjoitti:
Jos Steamin bundlet laskee mukaan, alkaa olla jo sadoissa se pelaamattomien pelien lukumäärä. Eläkkeellä sitten.


Tämä.
lainaa
Make

02.06.2013 klo 21.36 4 tykkää tästä

Lisätään listalle vielä Alan Wake. Ei vaan alun jälkeen enää jaksa kiinnostaa.
lainaa
lolled

Rekisteröitynyt 13.02.2011

02.06.2013 klo 22.40 5 tykkää tästä

Make kirjoitti:
Lisätään listalle vielä Alan Wake. Ei vaan alun jälkeen enää jaksa kiinnostaa.


Makunsa kullakin. Alan Wake itseasiassa vain parani loppua kohden.
Yksi niistä harvoista omistamistani X360:n peleistä, jotka olen jaksanut pelata läpi.

Ja niitä pelaamattomiakin luulisi kymmenisen löytyvän..
lainaa
patteli-

03.06.2013 klo 00.53

Onhan noita. Prismasta hetki sitten tuli ostettua PS3+Infamous 2 bundle ihan vain siksi että hinta oli 29.90e ja pelkällä ohjaimella 49.90e. Ei ole mitään aikomuksia tuota peliä pelata.

Steamissa sitten useita kymmeniä pelaamattomia, uusimmasta bundle weeklystä jokainen, tosin niitä tulee takuulla pelattua.
lainaa
W447

03.06.2013 klo 08.52

Yleensä kaikki pelit tulee pelattua läpi, mutta jotenkin tällä hetkellä ovat asiat päässeet sille tolalle että hyllyssä on suhteellisesti hyvin paljon pelaamatonta pelattavaa:
- Shadows of the Damned
- Gears of War 3
- Fable 3
- Legend of Zelda: Twilight Princess

Löytylaareista lähinnä tullut noita noukittua. Mukaan voisi myös laskea kaksi peliä joita en ole pelannut juuri alkua pidemmälle: The Darkness ja Dark Sector. Jos vaikka talvi-iltoina sitten!
lainaa
Qukko

03.06.2013 klo 10.55

[quote]Onko sinulla hyllyssä, latauspalveluissa tai kiintolevyn kulmalla täysin pelaamattomia pelejä?[/quote]
Voi hyvä luoja kyllä. On etenkin aiemmin tullut vähän keräiltyä pelejä erinäisille alustoille, mutta ei sitten tunnu löytyvän a) aikaa b) motivaatiota pelata niitä. Etenkään a) aikaa. Etenkin sitä pelaamatonta retroa on ihan perkeleesti... Eikä vähiten siksi, että yhä suurempi osa siitä lootista muuttuu retroksi hyvää vauhtia.

Syitä, miksi peli ylipäätään päätyy kaappiin:
-Hankin jonkin fanittamani pelin tai -sarjan muutkin osat
-Hankin pelin, ihan vain, koska se on jonkin tietyn studion tekemä (esim. Clover, Treasure, Psygnosis, System 3 jne..)
-Pelillä on klassikkostatus, tai se on jonkinlaisessa kulttimaineessa
-Pelissä on jokin erikoinen feature, tekninen ominaisuus tai graafinen tyyli tms. ns. "spessuu".
-Käytetyn retro-koneen mukana tulee läjä pelejä

Ja sit ne vaan jää pelaamatta. Genius. Varmaan sitten eläkkeellä naavapartana voikin niitä pelailla jos on vielä bitit tallessa. Vertaistukiryhmäkin löytyy näppärästi vanhainkodista.
lainaa
kaktuz

Rekisteröitynyt 27.05.2007

03.06.2013 klo 12.39

v2:n kilpailusta voittamani ps3-versio bioshockista
lainaa
GobB

03.06.2013 klo 13.05

Mikko Heinonen kirjoitti:
Onko sinulla hyllyssä, latauspalveluissa tai kiintolevyn kulmalla täysin pelaamattomia pelejä?


On, paljon.
lainaa
samavika

03.06.2013 klo 14.06

Toivon että elän 100-vuotiaaksi jotta ehdin pelaamaan kaiken eikä käy niin että sukulaiset alkavat penkoa tavaroita ja ihmettelevät mitä helvettiä
lainaa
löytyy

03.06.2013 klo 14.57 1 tykkää tästä

Steamin alelaarista tulee ostettua jos jonkinlaisia pelejä joiden kokeiluun ei aika ja innostus riitä. Tosin niitä vähemmän kiinnostavia pelejä on kyllä tullut paljon myös erilaisten bundle-tarjoustenkin mukana.

Konsolipelit on kyllä kaikki ainakin kokeiltu, vaikka kaikkia ei olisikaan syystä tai toisesta pelattu paljoa alkua pidemmälle.
lainaa
waremeisteri

03.06.2013 klo 22.29 1 tykkää tästä

Luin että "maksamattomien pelien kokoelma", niitä nimittäin löytyy
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova