Tuorein sisältö

V2.fi pelasi: Call of Duty: Black Ops 3 Salvation DLC

Esa Toikkonen

12.09.2016 klo 12.10 | Luettu: 3364 kertaa | Teksti: Esa Toikkonen

Jättibanaaneja ja vallihautayllätyksiä

Black Ops 3:n viimeinen lisäsisältöpaketti laajentaa tuttuun tyyliin moninpelikokemusta neljällä uudelle kartalla ja Zombie-pelimuotoa yhdellä kartalla. Pelkästään uusista kartoista ei ole kyse, koska moninpelikartoissa nähdään uudet versiot Black Ops 2:n kartasta Standoff ja World at Warin klassikosta Outskirts. Käytännössä näissä silotellaan vain pintoja kokemuksen uudistamiseksi.


Mieleenpainuvin uusista kartoista on Micro, jonka teemasta tuli ensimmäisenä mieleen Micro Machines –ajopelin aamiaispöytä-rata. Siinä pienet autot hurjastelivat keittiönpöydällä väistellen sinappiansoja ja hypellen reikäjuustohyppyreistä. Call of Dutyyn on tuotu sama ajatus ja sotilaat sotivatkin järjettömän kokoisten banaanien ja hodarien keskellä - vai ovatko hedelmät sittenkin realistisen kokoisia ja sotilaat mikroskooppisen pieniä – siinäpä ajateltavaa kerraksi. Idea on hauska ja mappikin ihan kelvollinen. Citadelissa taas taistelut keskittyvät muinaiseen linnaan ja sen edusalueeseen. Kentän halkoo vallihauta, jonka yli pääsee sillan kautta, mutta mikäs sen hauskempaa kuin yllättää vastapuoli vedestä käsin.


Outlawssa vanha fanisuosikki Standoff on saanut uuden western-kuosin. Kaduilla ei enää möllötäkään tankkeja, vaan vankkureita ja muuta lännen teemaan sopivaa. Heinäpaalien tuoksun saanut kartta ei ole juuri ulkoasumuutosta lukuun ottamatta muuttunut, vaan kartta kunnioittaa hyvin perinteitään. Paketin toinen klassikkomappi kantaa Rupture-nimeä. Toisen maailmansodan runtelemat rakennukset ovat suurilta osin saaneet kyytiä ja niiden tilalle on pystytetty futuristisempia mökkejä. Joitain tiilirakennuksia on jäänyt vielä pystyyn, mutta maailmansota on tehnyt tehtävänsä puurakennuksille.


Blops 3:n Zombie-sarja saadaan Salvation-paketin myötä taputeltua loppuun. Viimeinen kartta on tähänastisista monipuolisin, mutta samalla ehkä sekavin. Kartta sisältää useita alueita, joiden välillä hypitään erilaisten porttien kautta. Idea on kuitenkin pysynyt samana, elävien kuolleiden pitäessä pelaajat varpaillaan. Kokonaisuutena Salvation on hyvä lisäpaketti CODin ystäville. Moninpelimapit ovat selkeitä ja aukeita, tarjoten vähän uutta ja samalla myös vanhaa. Zombie-pelimuotokin saa hyvän loppupiristysruiskeen, jolla fanit selviytynevät vajaan parin kuukauden päässä häämöttävään Infinite Warfaren julkaisuun, jossa elävien kuolleiden paloittelu jatkuu.V2.fi | Esa Toikkonen
< Pelataanpa: Pitkästä... V2.fi testasi: Razer... >

Keskustelut (1 viestiä)

ncwdodvknsf

12.09.2016 klo 16.25

Enää jonneilua ei yritetä millään tavalla peittää. Ei ole kaukana se päivä kun solttujen sijaan kentällä juoksee piraatteja, alieneita, hentaininjoja ja muurahaismiehiä kuin konsanaan Timesplittersissä
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova