Tuorein sisältö

V2.fi ennakoi: Viisi uutuutta NHL 18:ssa ja tekijöiden haastattelu

Manu Pärssinen

01.09.2017 klo 12.00 | Luettu: 6714 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Teroittakaa luistimet ja teipatkaa mailat!
V2.fi pääsi testaamaan NHL 18:aa hieman ennakkoon ja noin viiden matsin jälkeen tunnelmat olivat lyhyesti sanoen: ketterämpi ja vauhdikkaampi kuin mikään NHL neljään vuoteen, tekoälyssä selvää paranemista ja Threes-pelitila taattu hitti illanistujaisiin.

Paikan päällä olivat myös HUT-tilan tuottaja Clement Kwong sekä Global Campaign Lead Evan Dexter, joten journalisteille tarjottiin reilusti asiaa siitä, mikä NHL 18:ssa on uutta. Tässä koottuna muutama mieleen päällimmäiseksi jäänyt asia, niiden lopussa videohaastattelu, jossa herrat kertovat uutuus-änäristä enemmän.


Luovempia hyökkäyksiä ja puolustusta: nyky-NHL on täynnä taitavia nuoria pelaajia ja nopeaa kikkailua. Se haluttiin tuoda nyt mukaan ja puolustajienkin repertuaariin on lisätty skill-stick, jotta mailalla pystyy kurottelemaan pidemmälle - tai jopa eri suuntaan, kuin on itse menossa.


Threes-pelitila: hieman arcademaisempi, pienessä kaukalossa pelattava, säännöistä karsittu 3-vastaan-3 -pelitila, johon on helppo hypätä mukaan. Monia hampaiden kiristelyjä varmasti aiheuttavat erikoismaalit, joissa yhden pisteen sijasta saattaakin saada kaksi - ja samalla vastustajalta vähenee kaksi.


Vegas Knights ja 32. joukkue: Uuden Vegas-joukkueen lisäksi pelaajat voivat rakentaa kokonaan uuden joukkueen ja vaikka se olisi täynnä NHL-tähtiä, määrätä sen kotikaupungiksi vaikkapa jonkun Euroopan kaupungin. Maskotinkin saa suunnitella.


Uusittu tekoäly: Threesin ja uuden skill-stickin myötä tekoäly uusiutui ja erityisen paljon painoarvoa annettiin mm. sille, että suorien syöttöjen sijaan se osaa tarkkailla myös tyhjää tilaa jäällä ja syöttää vaikkapa laidan kautta.


Verkko-/sohvapelikombot: yhteensä 64 erilaista tapaa pelata moninpeliä, eli ei väliä, kuinka monta pelaaja joukkueessa on samalla sohvalla, kuinka moni toisella puolen maata, kaikilla yhdistelmillä pystyy pelaamaan.

Haastattelussa Evan Dexter ja Clement Kwong[suomi-tekstit CC-painikkeesta]

V2.fi | Manu Pärssinen
< V2.fi testasi: Coole... Pelisohva S2E1: Spy ... >

Keskustelut (5 viestiä)

gvphsfniprh

01.09.2017 klo 18.20

Las Vegas saattaa tehdä hankkinnan arvoisen. Edellinen laajennuspelimoodi oli mahtavuutta kun sai perustaa Atlanta Trashershin ja viedä sitä monta vuotta eteenpäin
lainaa
Joo

04.09.2017 klo 00.19

32. joukkue on kiinnostavin.
lainaa
iNdo

Rekisteröitynyt 30.01.2012

06.09.2017 klo 14.31

Samaa paskaa eri vuosikertana.
lainaa
änäri

06.09.2017 klo 20.12

iNdo kirjoitti:
Samaa paskaa eri vuosikertana.

Joka vuosi samat kommentit, joka vuosi edellistä parempi peli.
lainaa
Dille

07.09.2017 klo 12.01

Noin 30 matsia uutta änäriä(demo) pelanneena voin sanoa, että paska. Kiekon ympärillä pyörimistä ja kukaan ei saa haltuun, veska saa ihme kouristuskohtauksia maalissa ja jumittelee. Rannarit uppoo luvattoman helposti, omien pelaajien tekoäly ni voi vi... sentään mitä kakkaa. ja se lähimmän oman pelaajan valitseminen hallintaan on tehty kyllä todella vaikeaksi, ellei jopa mahdottomaksi. Rupee taas keittää ku miettii noita. JA JOKO SE GM CONNECTED ON TAJUTTU LAITTAA TAKASIN!?!?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova