Tuorein sisältö

Pelataaaaargh: Luigi's Mansion + kaamea bonus

Mikko Heinonen

29.10.2017 klo 20.30 | Luettu: 5330 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Halloween-tupla!


Halloweenin kunniaksi tapahtui tietenkin jotain KAUHEAA ja videon ensimmäinen versio katosi bittiavaruuteen, mutta muutetaan hieman suunnitelmaa ja tutustutaan tähän Nintendo-klassikkoon, joka on jäänyt erinäisistä syistä hyllyyn pyörimään. Lopussa vielä bonuksena muuta melko kaameaa.Pelit:Luigi's Mansion, ???

Kiinnostaisiko retroilu myös lehtimuodossa? Käy katsomassa: https://mesenaatti.me/retrorewind

V2.fi | Mikko Heinonen
< V2.fi tutustui: Nord... V2.fi testasi: Sound... >

Keskustelut (3 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

29.10.2017 klo 21.04

Luigin kartano on tullut pelattua kolmesti läpi pojan kanssa. Hyviä muistoja.
lainaa
efhowvgowih

29.10.2017 klo 21.59

Näin Halloweenina ihan kiva katella kynttilänvalossa, mutta samalla muistutus ilmiöstä että kun peli on tuttu niin ei sitä oikein jaksa seurata. Tulee vaan mieleen oma läpipeluu kymmenen vuoden takaa ja kaikki tuntuu tutulta. Upea kone kyllä Wind Wakereineen, Metroid Primineen kaikkineen.

Bukkazoom olikin sitten paluu turvalliseen roskasarjaan. Nimen kuullut mutta en sekuntiakaan peliä nähnyt. Sitten kiinnosti nähdä mitä kaikkea radalla on, minkälaisia aseita löytyy, mitä ääniä kuuluu. Sen luokan mössöä kyllä että tässä näki ihan tarpeeksi, ei tullut halua hankkia. Tekoälystä antaisin kyl pojot, kun usein nämä lapsekkaat ajopelit on sellaisia että tekoäly ei tee yhtään mitään ja varsinkin jos joku ase osuu tai kolari tapahtuu niin jannut jäävät sitten aivokuolleena sijoilleen. Nämä näytti täysin palautuvan kaikesta mitä tapahtuu
lainaa
Wempula

29.10.2017 klo 22.25 6 tykkää tästä

Mulla tuli tuon ensimmäisen pelin aikana vähän paskaa housuun.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova