Tuorein sisältö

V2.fi pelasi: Late Shift, Aaero, CrossOut (X1)

Toimitus

02.11.2017 klo 16.52 | Luettu: 3785 kertaa | Teksti: Toimitus

Yövuorossa, lentomatkalla ja Mad Max -tunnelmissa
Late Shift

Arvio: Mikko Heinonen

Jo 1980-luvulla interaktiivinen elokuva tarkoitti sitä, että tehdään yksinkertainen valinta ja sitten katsotaan videolta, miten kävi. Late Shift on pohjimmiltaan juuri tätä – mutta ei silti lainkaan ikävä peli.


Pelaajan alter ego on opiskelijapoika, jonka tylsähkö työ parkkitalossa saa yllättäviä käänteitä. Enempää juonesta ei oikeastaan kannatakaan kertoa, jotta pelinautinto säilyy. Hyvin kuvattu ja jopa kohtuullisesti näytelty tarina haarautuu sen mukaan, miten pelaaja reagoi eteen tuleviin tilanteisiin. Kaikki ei onneksi ole aivan niin ennalta-arvattavaa kuin voisi kuvitella ja erilaisia loppuja luvataan olevan useita. Väistämättä kuitenkin kiinnostuskäyrä lässähtää jossain määrin sen jälkeen, kun lopputekstit on nähnyt ensimmäisen kerran. Tähän kestää alle 2 tuntia, jolloin vajaan 13 euron hinta vertautuu lähinnä leffalippuun. Toisaalta harvaa elokuvaa saa itse ohjattua katsomossa istuessaan.Aaero

Arvio: Mikko Heinonen

Rez on jumalainen peli. Audiosurfilla on myös vankka fanikuntansa. Aaero on käytännössä niiden yhdistelmä, joka ymppää rytmikkääseen räiskintään melodian seurailua sekä esteiden väistelyä. Jopa ampumismekaniikka on lainattu yksi yhteen Rezistä – ja toimii aivan yhtä hyvin.


Musiikkiin perustuvien pelien viehätyksestä suuri osa on juuri ääniraidassa. Aaerossa tällä saralla on onneksi mukavasti vaihtelua: ihan jokainen kappale ei iske omaan makuhermooni, mutta riittävän moni kuitenkin. Peluutimme peliä myös V2.fi:n synttärijuhlilla Suomen pelimuseossa ja se sai vierailtamme innostuneen vastaanoton. Aina omia ideoita ei niin paljon tarvita, riittää kun lainailee muilta, toteuttaa hyvin ja kuorruttaa hyvällä ääniraidalla.Checkpoint TV esittää: CrossOut

© 2017 Mediapalvelut
Yhteistyössä: V2.fi
Arvio: Jukka O.Kauppinen


Mad Maxin elämä maailmanlopun aavikoilla ei ole kivaa, se on nähty leffoissa ja muutaman vuoden takaisessa pelissä. Mutta entäs kun meitä Mad Maxejä tai hänen vastustajiaan on yhtäkkiä kymmeniä, kaikki samalla areenalla, taistelemassa raivoisasti romuautoillaan romumetallista ja maineesta? Silloin hymyilyttää!

Crossout on menoa ja meininkiä puhkuva ilmainen nettiräiskintä, joka on sekä lystikäs peli että mielikuvitusta kutkattava rakentelupuzzleilu. Pelaajat voivat näet rakentaa hyvin monimuotoisia, mitä kummallisimpia ajoneuvoja, joita kelpaa kokeilla muiden pelaajien luomuksia vastaan. Netissä näkeekin välillä mitä oudoimpia vekottimia, joista osa on selvästi huvittelusotakoneita ja osalla suorastaan trollataan muita. Älä ota sitä aina niin vakavasti!


V2.fi | Toimitus
< Voita (virtuaalinen)... Pornoperjantai: Kats... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova