Tuorein sisältö

V2.fi pelasi: Diablo 3: Eternal Collection (Nintendo Switch)

Miikka Lehtonen

06.11.2018 klo 18.18 | Luettu: 3194 kertaa | Teksti: Miikka Lehtonen

Mukaan temmattava demonitaistelu
Diablo 3 arvioitiin V2.fi:ssä aiemmin PC:lle - arvostelu löytyy täältä, sekä lisäosien arvioita täältä (Reaper of Souls) ja täältä (Rise of the Necromancer).


Vaikka Diablo-sarjan faneja ei Blizzcon 2018:n jälkeen kauheasti nauratakaan, kaikki ei sentään ole ihan niin synkkää kuin ensisilmäyksellä voisi olettaa. Demoneiden murhaaminen todellakin onnistuu nyt taskukoossa ja reissussa oikein mukavasti, eikä siihen tarvita epämääräisiä mobiiliväännöksiä. Nintendo Switchin Diablo 3 kun on oikein mainio käännös.


Sisältönsä puolesta Switch-Diablo tarjoilee täyden kattauksen. Peruspelin lisäksi paketista löytyy tietenkin mainio Reaper of Souls -lisälevy, muihin versioihin maksullisena lisäsisältönä julkaistu Necromancer-hahmoluokka, sekä kaikki tuoreimmatkin päivitykset.

Todella hyvänä ideana kaikki sisältö on myös suoraan pelattavissa, eli minuakin eniten kiinnostavaan loputtomaan adventure mode -tilaan käsiksi päästäkseen ei tarvitse enää läpäistä koko tarinatilaa kertaalleen. Ilahduttavasti myös PC-väkeä huvittavat kaudet, eli muutaman kuukauden välein tapahtuvat nollasta aloitettavat kilpajuoksut, löytyvät Switch-versiosta.


Tekniikan puolestakaan ei mene paljon huonommin. Pelasipa Diabloaan television tai Switchin ruudulta, peli pyörii 60 FPS:n nopeudella ja näyttää niin hyvältä kuin Diablo 3 nyt näyttää voi. Toiminnan ollessa kaikkein hektisimmillään ruudunpäivitys tuntuu putoavan hieman 60:n alapuolelle, mutta ei se pelikokemusta vesitä. Suurin tekninen ongelma onkin se, että Switchin ruudulta pelattaessa tekstien koko on turhan pieni ja niitä saa tihrustella välillä silmät sirrillään.

Mukaan on lisätty myös Switch-versioon erinomaisesti sopiva uusi ominaisuus, eli mahdollisuus etsiä moninpeliseuraa lähietäisyydeltä ilman Internet-yhteyttä. Jos samassa tilassa sattuu olemaan useampi Switch-peluri, Diablo 3 osaa etsiä kaverit ja mahdollistaa moninpelin.


Kokonaisuus on siis erittäin hyvälaatuinen. Itse hurahdin taas Diablo 3:een kunnolla ja väänsin sen pakollisen kausi-Necromancerini maksimilevelille. Toki jos on yleisesti täysin leipiintynyt Diablo 3:n kaavaan, ei Switch-versio tule tilannetta muuttamaan. Mutta hei: erinomaista demonimurhaa taskukoossa, eikä siihen edes tarvita kännykkää tai kiinalaista mikromaksuhelvettiä.


V2.fi | Miikka Lehtonen
< Pelataaaaargh: Illbl... V2.fi pelasi: Ogre k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova