Tuorein sisältö

V2.fi:n joulukisa, viikko 5 : Palkintona Yeti X -mikrofoni

Toimitus

23.12.2019 klo 10.34 | Luettu: 1867 kertaa | Teksti: Toimitus

Puhu pukille

V2.fi:n joulukisat alkoivat tänä vuonna jo marraskuun puolella - ja ne jatkuvat tammikuun alkuun asti! Yllä olevasta kuvasta voi päätellä, ketkä toimivat sponsoritonttuina, mutta varsinaiset palkinnot, kysymykset ja se, kuka kisaa milläkin viikolla sponsoroi, selviävät aina näin maanantaisin - ja yllätyksiäkin saattaa olla luvassa.

Tämän viikon palkintosponsori on BLUE MICROPHONES, joka tarjoaa palkinnoksi tuoreimman mikrofoninsa, Yeti X:n."Blue Yeti X on ensiluokkainen USB-lippulaivamikrofoni ammattilaistason pelaamiseen, Twitch-suoratoistoon, podcast-lähetyksiin ja YouTube-tuotantoihin. Yeti X:ssä on upouusi nelikapselinen kondensaattori: sen neljän monipuolisen suuntakuvion tuottama Bluen legendaarinen lähetysääni on tarkempi ja selkeämpi kuin koskaan ennen. Valaistulla, monitoimisella älysäätimellä ja korkearesoluutioisella, 11-lohkoisella LED-mittaroinnilla voit tarkkailla ja säätää äänenvoimakkuutta joten äänilähetys on aina tarkkaan hallittu", kerrotaan Bluen sivuilla. Mikrofonin mukana tulee Blue VO!CE-ohjelmisto, jolla ääntä voi käsitellä ja efektoida. Sen ohjevähittäishinta on 199 euroa.

Vastaa alla olevaan kysymykseen 30.12. klo 9:45 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Alasin Media Oy:n työntekijät eivät voi osallistua. Arvonta suoritetaan käyttäen random.org -palvelua. Yhteystietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja/tai palkintojen toimittamiseen.

Mitä toivot tai toivoit joulupukilta?


Voittajat arvotaan vasta, kun kaikki kilpailut on käyty, joten kannattaa osallistua vaikka jokaiseen!

V2.fi | Toimitus
< Pelataanpa: Uunituor... V2.fi testasi: Hori ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


561


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova