Tuorein sisältö

V2.fi vieraili DSi Storessa

Manu Pärssinen

03.04.2009 klo 11.51 | Luettu: 4381 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Pikatesti
Nintendo DSi on julkaistu tänään länsimaissa ja sitä myöden myös toimitus pääsi päivittämään konsoliaan ja tutustumaan DSi:n kauppapalveluun. Ensimmäinen fiilis oli se, että DS:stä on tullut kannettava Wii, sillä kaupan taustamusiikkikin oli varsin tutun kuuloinen. Varmasti vähän tähän on tähdättykin, vaikkei kallistuksen tunnistusta laitteeseen lisättykään - sen kameroilla voinee kuitenkin toteuttaa monenmoista pelaajan liikkeisiin reagoivaa.

Niinkuin luvattua, jokainen DSi:n ostaja saa heti 1000 pistettä kaupassa tuhlattavaksi.


DSi storen ulkoasu on varsin tuttu Wii-puolelta. Yksi ehdottomista latauksista on ilmainen uusi versio DS:n Opera-selaimesta.


Latauksen edistyminen esitetään paljon paremmin kuin Wiillä ja toivottavasti Wiilläkin nähdään pian koko joukkio Nintendohahmoja kantamassa vesikuplia sen sijana, että Mario silloin tällöin loikkaa.


Latauksen jälkeen valmiit 'lahjapaketit' ilmestyvät DSi:n päävalikkoon, jossa ne voi avata ja sitten pääsee testailemaan. Toimitus lataili WarioWare Snapped! -pelin, joka jatkaa mikropelikimaroiden kunniakasta perinnettä ja hyödyntää DSi:n kameraa monenlaiseen toimintaan. Alkuperäisen DSi:n kosketusideasta on menty siis päinvastaiseen 'älä kosketa lainkaan' -ideologiaan. Nauruntyrskähdyksiä peli aiheutti enimmäkseen sivussakatsojissa, mutta myös itse pelaajassa, kun pelijakson jälkeen näytetään sitä pelatessa syntyneitä liikkeitä ja ilmeitä pirtsakan musiikin tahdissa.Wired käy koko tarjonnan läpi pikkuartikkelissaan.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Fast Lane... Rag Doll Kung Fu: Fi... >

Keskustelut (3 viestiä)

okiN

Rekisteröitynyt 11.04.2007

03.04.2009 klo 12.24

Onko tietoa näistä aluekoodeista? Onko esim. USA:sta ostettua DSi:tä mahdollista käyttää normaalisti Suomessa, onko hinnoittelu sama rapakon molemmilla puolin, jne?
lainaa
Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

05.04.2009 klo 20.42

Aluekoodit on DSi:n omissa peleissä. DS pelit ovat edelleen aluekoodittomia. Eli jenkkikoneella ei toimi euroopasta ostetut DSi pelit. Oli harvinaisen surkea tarjonta tuolla DSi:n storessa, säästin itse pisteeni ainakin tulevaisuutta varten. Ja odotellessa voi tahkoa vaikka GTA:ta.
lainaa
ocram

10.04.2009 klo 23.51

wiillä on paljon parempi lataus kun tolla ds:ssällä.on paljon kivempi nähdä mario loikkamassa kun kantamalla noita vesikuplia.tuskin ds:älle tulee mitään yhtä hyviä peliä kun wiillä.tuskin mitkään dsiware pelit saa niin hyviä pisteitä kun wiiware pelit.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova