Tuorein sisältö

Pelataanpa: MS-DOS-muistelua

Mikko Heinonen

14.04.2024 klo 20.30 | Luettu: 2204 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Bad command or file name


MS-DOSia on kyselty todella paljon, mutta videoiden teon esteenä on ollut yhtä jos toistakin. OSSC Pron saapuminen poisti niistä yhden, joten aloitellaan varovasti taas DOS-hommatkin kahdella nuoruusvuosien suosikilla.Pelit: 4D Sports Driving (Stunts), Blue Max: Aces of the Great War

V2.fi:n Discord: https://discord.gg/KUqqShrKjD
Tykkää Pelataanpasta Facebookissa!
Tilaamalla kanavan näet striimit ja ekstravideoita
Pelataanpa-soittolista YouTubessa
Pelataanpa-pelien lista: https://tinyurl.com/pelataanpalista

Kotimikrojen kronikka: https://areena.yle.fi/audio/1-50911581
Pelikonsolien kronikka: https://areena.yle.fi/1-50456255
Tilaa Skrolli + Retro Rewind: https://skrolli.fi/tilaa

V2.fi | Mikko Heinonen
< V2.fi ennakoi: The R... Vieraskynä: Videopel... >

Keskustelut (7 viestiä)

rane002

Rekisteröitynyt 17.03.2024

14.04.2024 klo 22.18 125 tykkää tästä

näiden videoiden tekijä on säälittävä miesvauva joka ei kestä mitään asiallista ja hyvin perustelua kritiikkia vaan poistaa kaiken
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

15.04.2024 klo 09.31 32 tykkää tästä

Ai että Rane, tunnustan että olen hieman odottanut tätä hetkeä.

Mutta kerrotaan ensin lukijoille hieman kontekstia. Yli vuoden ajan, ainakin maaliskuusta 2023 alkaen on käytännössä jokaiseen Pelataanpa-videoon, mutta myös muihin minun nimelläni julkaistuihin juttuihin, on tullut VPN:n takaa tunnukselta "Tepi" tai "rane[numero]" kommentti paskan haistamisesta. Viesteissä ei ole ollut mitään "asiallista ja hyvin perustelua kritiikkia", pelkästään tämä kehotus. Omistamallani sivustolla minun ei tarvitse ottaa vastaan haistatuksia, jos ei muuta sanottavaa ole. Olen antanut näille viesteille tähän mennessä juuri sen verran arvoa kuin ne ansaitsevatkin, eli en yhtään, mutta luvannut itselleni että jos joskus saat muodostettua edes jonkin yhtenäisen virkkeen muuta asiaa, siihen vastaan. Muutenhan kyseessä voisi olla pelkkä skriptaus. Välimerkit ja isot kirjaimet yhä puuttuvat, mutta hyväksytään tämä suoritus.

Minulla on tallessa näiden viestien kommenttinumerot ja lähettämishetket, niitä on nyt tuolla logissa viisi sivua tähän mennessä. Häiriköinnin alkamisaika sopii hyvin yhteen erään toisen sivuston tapahtuman kanssa, mutta voi tietysti olla sattumaakin.

Kun poistimme ensimmäiset viestit, postailit niitä lisää, ja aloit myös copypasteta sitä paskaasi moneen viestiin peräjälkeen. Kun vaikeutimme tätä, aloit kiertää rajoituksia eri tavoin. Viestejä saattoi tulla illassa puolenkymmentäkin, joten niitä karsimaan piti hieman lisätä automatiikkaa.

Kiitos kuitenkin tavallaan siitä, että tämän myötä saimme myös geneerisen porno- ja lääkespämmin vähenemään noin promilleen edellisestä. Sen poistelusta oli jopa oikeasti vaivaa, toisin kuin näiden pöräytystesi, jotka lähtevät bittitaivaaseen yhdellä klikkauksella. Lopulta keksimme jekun, jota et noin vain kiertänytkään, joten aloit rekisteröidä tunnuksia. Tähän mennessä VPN:n takaa on tehty 15 ranea juoksevilla numeroilla, eri sähköpostiosoitteista jotka ovat kuitenkin riittävän samanlaisia, että niiden takana on selvästi sama tyyppi. Tähänkin artikkeliin ehdit jo yhdet paskat haistattaa, mutta kun ne menivät sattuneesta syystä piiloon, tulit tänne avautumaan "asiallisesta ja hyvin perustellusta kritiikistä". Harvoin roskakommentteja lukiessani nauran ääneen, mutta nyt kyllä tein niin.

Että haista "Rane" itse paska, basga, bögäle, ribuli jne. mitä olet tässä vuosien mittaan toivottanut. On lievästi sanoen myöhäistä alkaa nyt esittää sivistynyttä internetkommentoijaa. Minä voin olla miesvauva, mutta minulla ei sentään ole pakkomiellettä häiriköidä YLI VUODEN AJAN satunnaisen pienen verkkopalvelun ylläpitoa. Kannattaa muutenkin miettiä, miten ja mihin aikaansa käyttää, koska täällä emme tarjoa alustaa pelkälle haistattelulle.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

15.04.2024 klo 09.48 19 tykkää tästä

Tässä vielä asiallista ja perustelua kritiikkia:

https://imgur.com/a/62g0nW7
lainaa
qwertypro

15.04.2024 klo 12.27 10 tykkää tästä

Huutikset ranelle, tainnut mennä niin sanotusti tunteisiin ja nyt on psykoosit tulilla?
lainaa
Grendel

Moderaattori

Rekisteröitynyt 13.04.2007

15.04.2024 klo 16.42 11 tykkää tästä

Tätä on tosiaan odotettu: Rane saa aikaan kokonaisen lauseen. Välimerkkejä, kielioppia tai pistettä ei tosin saatu vieläkään.
-jok
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.04.2024 klo 08.06 1 tykkää tästä

Voi Rane. Harmi kun sinusta ei saatu tänne laadukasta kommentoijaa, niistä tuntuu olevan pulaa. Hyvää jatkoa kuitenkin, toivottavasti saat itsesi kuntoon.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova