Tuorein sisältö

Haastattelussa Mark Wahlberg

Vieras

13.11.2014 klo 15.47 | Luettu: 4157 kertaa | Teksti: Vieras

Aikuisempi robottisankari
V2.fi julkaisee yhteistyössä Paramount Picturesin kanssa Transformers: Age of Extinction -elokuvan päätähden Mark Wahlbergin haastattelun.



Herra Wahlberg, kuinka vertaisit uusinta Transformers-elokuvaa edellisiin?

Tämä elokuva on paljon aikuisempi kuin aiemmat. Olen erilainen tyyppi kuin Shia LaBeouf ja se näkyy elokuvassa. Olen vanhempi ja aikuisempi ja elokuvakin on aikuisempi. Siinä on erilainen tunnelma kuin aikaisemmissa ja sitä myötä se seisoo omilla jaloillaan.

Tämä on toinen yhteistyösi Michael Bayn kanssa. Teitte yhdessä Pain and Gainin, mikä sinua vetää työskentelemään hänen kanssaan?

Hänen intensiivisyytensä. Kun hän tulee kuvauksiin, hän kiinnittää kaikkien huomion. Hän vetää sinut mukaan ja saa innostumaan työskentelemisestä elokuva-alalla. Hän on mestari motivoimaan ja hänen intensiteettinsä näkyy myös valkokankaalla.

Millainen sinun roolisi on tässä elokuvassa?

Olen keksijä, joka on nähnyt parempiakin päiviä. Olen myös kauniin tyttären (Nicola Peltz) isä. Hahmoni huomaa, että vanha ruosteinen auto onkin Transformer ja siitä se sitten alkaa.

Oliko outoa näytellä isää? Se on sinulle uutta, eikö niin?

Kyllä, se on uusi aluevaltaus, mutta pidin siitä. Olen oikeastikin isä, minulla on neljä lasta. Ne huolet, joita hahmollani on, ovat oikeita. Jokainen isä miettii sitä, kun tytär tapaa pojan ja saa poikaystävän.

Miten summaisit elokuvan yhdellä lauseella?

Se on klassista taistelua ihmisten ja masiinoiden välillä, paitsi että se on paljon isommassa mittakaavassa kuin aiemmissa Transformers-elokuvissa.

Oliko kuvauksien alussa outoa, koska olit 'korttelin uusi skidi' (New Kid on the Block) tässä elokuvasarjassa?

Hyvin sanottu! Kyllä, olin uusi jätkä, mutta tunsin oloni tervetulleeksi. Elokuva on myös erilainen kuin edeltäjänsä ja siten siihen suhtauduttiin alusta alkaen.

Nykyään et aina valitse roolejasi jättileffoista, tämä taisi olla ensimmäinen pitkään aikaan. Miksi näin?

Se oli tietoinen päätös. Jonkin aikaa tein leffoja, joiden kuvaukset kestivät vain 30-40 päivää. Siitä on paljon henkilökohtaista hyötyä, kun tekee pienempiä projekteja. Mutta kun lukee jonkin tällaisen (Age of Extinction) käsikirjoituksen ja saa heti tunteen siitä, että tästä yleisö tulee onnelliseksi, niin tokihan siinä täytyy olla mukana. Siinä suhteessa en poikkea muista.

Muistakaa osallistua V2.fi:n Transformers-kilpailuun, jossa on hienot palkinnot!

Käännös: Manu Pärssinen

V2.fi | Vieras
< Tärisyttävä Transfor... V2.fi testasi: Netge... >

Keskustelut (1 viestiä)

Plz

14.11.2014 klo 19.17 1 tykkää tästä

"Tämä elokuva on paljon aikuisempi kuin aiemmat." Robottidinosaurukset ei sovi mun käsitykseen aikuisen mausta. Kai se vitsailee?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova