Tuorein sisältö

Voita Scarlett Johanssonin tähdittämä Ghost in the Shell omaksi

Manu Pärssinen

01.08.2017 klo 17.48 | Luettu: 5554 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Scifimangaa kotiteatteriin
Voittajat on arvottu:
Tuomo Nevalainen, Joensuu
Teemu Pasanen, Jyväskylä
Mika Nemlander, Vantaa

Palkinnot tulevat elokuvan maahantuojalta ja heidän emoyhtiönsä on vaihtanut elokuvatoimittajakumppaniaan, mistä johtuen palkintojen saapuminen saattaa kestää normaalia kauemmin. Olkaa kärsivällisiä ja onnittelut!


Paramount Pictures tarjoaa kolmelle V2.fi:n lukijalle Scarlett Johanssonin tähdittämän, kulttimangaan perustuvan Ghost in the Shell -elokuvan bluray- tai dvd-muodossa. Kauppoihin leffa saapuu 7. elokuuta.

Ghost in the Shellin pääosassa on huippuyksikkö Osasto 9:ää johtava kyborgi Majuri. Vaarallisimpien rikollisten ja ekstremistien pysäyttämiseen erikoistunut Osasto 9 kohtaa vihollisen, jonka ainoa tavoite on keinoälyrobotteja valmistavan Hanka Roboticsin kyberteknologisten saavutusten tuhoaminen.

Vastaa alla olevaan kysymykseen 6.8. klo 22:00 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Lisää vastaukseen myös nimesi, osoitteesi ja haluatko blu-rayn vai dvd:n, niin palkinnot löytävät sujuvasti perille.

Kuka on alkuperäisen Ghost in the Shell -mangan luoja? Lisää vastaukseen myös nimesi, osoitteesi ja haluatko blurayn vai dvd:n.


Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin palkintojen lähettämiseen. Alasin Media Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta suoritetaan koneellisesti random.org -palvelun avustuksella.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Tammerfest 2017: Tim... Kuopio RockCock 28.-... >

Keskustelut (2 viestiä)

Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

02.08.2017 klo 10.19

Kyllähän se vastaus selvä on kun omistaa alkuperäisen (tosin englanninkielisen) mangan.
lainaa
Leimu

02.08.2017 klo 16.35 1 tykkää tästä

Eli vastaus ei siis ole Scarlett Johansson.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova